發新話題

究極之國狗

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 26-1-2013 12:41 發表

249好似無單發 點挑機!
所以咪枝249死先囉,咁都唔明?!
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 wargamebastard 於 25-1-2013 20:26 發表
彈少ma 我249 你ptw, 一秒30飛 誰死先?
我ptw一秒都有23飛
射得遠過你好
grouping好過你
我射到你
你射吾到我
誰死先? ∼∼∼∼

枝DTW2星期了都未收到電話話整好,枝野真係一般,拎番黎都係放左佢算><

引用:
原帖由 狙神 於 28-1-2013 20:03 發表
枝DTW2星期了都未收到電話話整好,枝野真係一般,拎番黎都係放左佢算>
你估有冇人會收支DTW??

引用:
原帖由 狙神 於 28-1-2013 20:03 發表
枝DTW2星期了都未收到電話話整好,枝野真係一般,拎番黎都係放左佢算>
所以我一直等AandK 個把

死LA,我未玩過PTW,但睇完個價都好有興趣,又要慢慢爬文學野睇吓點改槍了!

引用:
原帖由 Arther 於 15-1-2013 12:45 發表
啲人成日吹話玩GBB有幾真實
嘥氣啦blowback同真槍比咪又係得啖笑唔實際同虛榮
事實對比上GBB真係做到好真實 , 電槍又做到好實用
同埋玩GBB都唔係為性能為主要, 只係為feel主要, 電槍就掉轉,

其實唔同既野比黎都無咩意義, 誤會左設計者心意,
電槍當初馬記主要設計係為落場實用性, 去比擬真性無得比
GBBR當初WA主要設計係為擬真玩樂性, 去比實用性又係無得比

總之玩得開心就可以鳥

引用:
原帖由 jkidd 於 11-1-2013 18:53 發表
唉,後悔無去玩具展,

話說有個老友去左玩具展,之佢買再第一代m4,檔口個老細好雄心萬像,好好客,同我老友吹水,問有咩再改善,仲話唔怕講,咁我老友怕你咩,咪大插佢個上下身要靠條死人糊pin夾硬頂死佢,攪到f ...
好似講緊我喎

引用:
原帖由 kittyma 於 15-1-2013 10:44 發表
我玩了 AEG .. PTW 直至現時 GBB, 所謂的 PTW 沒有真槍動,沒有上膛動作, 沒有清槍動作, 只不過是一枝貴的..虛榮的 AEG
PTW 射程真的比 AEG 遠.準, 唔係囉
其實玩電動槍目的,我個人覺得最重要係比較環保D,而玩AEG最唔好係打單發好傷槍,亦都唔太穩定。玩PTW系列大部份人係比較鍾意玩單發game,單發呢點AEG系統真係比PTW系統遜色的。

我都入手左cqb版,上星期試過全原裝落場,打11.1都無問題

同埋想問下各位師兄,如果想full auto改到3 burst,可以點改呀?

換CPU

引用:
原帖由 zxcvbnm895423 於 15-3-2013 23:11 發表
換CPU
師兄~哪一款CPU比較推薦~~感謝

systema

改三連發可以人手改,唔洗換野呀

發新話題