發新話題

究極之國狗

引用:
原帖由 jkidd 於 5-11-2012 16:23 發表
唉,我都試過兩次
燒新摩打? 490定7511

我燒490呀

師兄….. 燒左既摩打 可否賣比我…...

引用:
原帖由 kidult 於 5-11-2012 21:11 發表
sorry 成2千蚊隻 我想維修返來用。。。

引用:
原帖由 kidult 於 5-11-2012 21:11 發表
佢(jkidd)想都賣唔到俾你架喇

三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 Oowing 於 5-11-2012 21:44 發表

sorry 成2千蚊隻 我想維修返來用。。。
師兄識整摩打?我都有隻490未整返
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-11-2012 21:49 發表

師兄識整摩打?我都有隻490未整返
未整過。。 我得閒想搵日用風煤燒銅焊睇下得唔得 最怕太熱燒溶d膠

唔得先再買過條代用心換。。。 好過成2千蚊買過隻 。。

用他錶check.下有冇斷線, 冇就可以試試焊銅頭三個接線位, 記得刮走少少漆皮, 高熔點焊錫就得, 我拆過隻初代490(拆唔開個代, 唔知係480 定z490), d銅頭接人位用手拗得開….....

引用:
原帖由 kidult 於 5-11-2012 23:07 發表
用他錶check.下有冇斷線, 冇就可以試試焊銅頭三個接線位, 記得刮走少少漆皮, 高熔點焊錫就得, 我拆過隻初代490(拆唔開個代, 唔知係480 定z490), d銅頭接人位用手拗得開….....
thx師兄 等我試下

都唔知係咪我用 11.1v 1300mah 20c 打藍筒 出左問題

11.1v 打藍筒,頂多掃齒…....

其實我真係唔知點去對比啲原裝摩打同大陸摩打呀,點先係好呢

唔使對, 我聽日就對隻dtw 去朋友個下身試!等report!! Haha

好呀,等你

尋晩買咗條pdi內管諗住擺落去,點知道a&k用aeg管數去改!hop-up銅杯穿唔過支pdi!又要有時間先出去買ctw的代替,我果支換咗ctw內的hop-up內成組膠件,已經改善咗射程。
記住錢係賺唔晒架.比D人賺下喇.

發新話題