發新話題

究極之國狗

Ching, 唔明, 有冇圖?? 你意思係dtw 條管係aeg 數???

Ptw內管數係10mm
記住錢係賺唔晒架.比D人賺下喇.

睇圖就知~~~

附件

7-11-2012 22:03

7-11-2012 22:03

有人話呢枝dtw上彈唔順~你地有冇問題?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-10-2012 21:03 發表

黎緊啲16吸引啲
到!

http://www.uncXXXXXy.com/pageproductdetails.asp?prodid=33563

回覆 154# 的帖子

無事,上彈好順!上星期日打game射中好多個頭!

內管比較
左 PDI
中 D_W
右 AEG

附件

8-11-2012 00:32

8-11-2012 00:35

更換C_W HOP-UP膠件

8-11-2012 00:37

比我搵到條PTW用,但是AEG管數的外管.

8-11-2012 00:41

落場仕樣

aeg數嘅PTW外管都有?係咪呢條呢
http://www.army-blood.com/shop/goods.php?id=2112

我估下咋

估中咗喇,真係醒!不過無貨咗好耐!

裝好左,我支DTW玩得喇

引用:
原帖由 jkidd 於 8-11-2012 13:48 發表
裝好左,我支DTW玩得喇
整咗d乜先?記得出報告喎!

我裝曬屋企啲剩餘物資落去

ctx上身
ptx下身
原裝 ptx  m4a1內,外筒
打有裝ptx藍筒
vve 太陽環
vve m4前準星
moe 粟米筒

玩住先

附件

8-11-2012 16:32

引用:
原帖由 jkidd 於 8-11-2012 16:19 發表
我裝曬屋企啲剩餘物資落去

ctx上身
ptx下身
原裝 ptx  m4a1內,外筒
打有裝ptx藍筒
vve 太陽環
vve m4前準星
moe 粟米筒
PTX身直上唔洗汁?

唔洗呀,上下身一次過換,包fit

發新話題