發新話題

究極之國狗

其實,支槍我當parts玩,如果各位打算二千幾蚊同萬幾蚊比,咁唔洗比喇,不過,如果未玩ptw,又或者二千幾蚊唔知可以買咩槍,咪考慮下喇,我自己有四個ptw下身,六個ptw上身,我真係貪得意買嚟做第一咋,不過,以一個玩過下幾支ptw嘅人而言,我買左支DTW返嚟,我換番PTW原廠m4內外筒,同埋之前玩第個樣換出嚟嘅有個m4原裝前節,打原裝systema筒,咁琴下或者當後備槍絕對ok
我自己本身有朋友都買勵,佢地本身都係玩緊aeg,見呢個價,過下引,買支gx,cx都差唔多喇。

引用:
原帖由 jkidd 於 24-10-2012 11:37 發表
其實,支槍我當parts玩,如果各位打算二千幾蚊同萬幾蚊比,咁唔洗比喇,不過,如果未玩ptw,又或者二千幾蚊唔知可以買咩槍,咪考慮下喇,我自己有四個ptw下身,六個ptw上身,我真係貪得意買嚟做第一咋,不過, ...
小弟未玩過PTW , 就係貪佢2千零蚊可體驗下PTW, 所以想知多d
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 jkidd 於 24-10-2012 11:37 發表
其實,支槍我當parts玩,如果各位打算二千幾蚊同萬幾蚊比,咁唔洗比喇,不過,如果未玩ptw,又或者二千幾蚊唔知可以買咩槍,咪考慮下喇,我自己有四個ptw下身,六個ptw上身,我真係貪得意買嚟做第一咋,不過, ...
呢次真係頂死啲aeg
三六轟一轟,敵人企唔穩!

咁又未必喎. 好多人鐘意玩水槍~~ 又派彈架嘛~~

最怕佢成槍買平,散買零件勁贵
始終呢个系統摩打係其中一件最貴既消耗品

引用:
原帖由 2slow 於 24-10-2012 11:55 發表

小弟未玩過PTW , 就係貪佢2千零蚊可體驗下PTW, 所以想知多d
話絕對一樣,我講我自己都唔信喇,不過如果有朋友可以過啲原裝外管比你就好喇,唔洗玩支咁“特別“嘅m4

師兄,想問下we嗰支同呢支有咩分別?邊支好?thx

我未玩過vve枝新槍呀,無得比較

支dtw 份電子野 停豆時 係即停 (active break) 唔係行晒一個完整cycle 先停定~ 摩打會比pistion 同彈弓逆行一少段 類似aeg 冇裝"倒雞齒"'既情況....
唔知其他ching 有冇呢個問題

我支又無呀

師兄, 請問內管原裝內徑幾多?

試下拆個摩打出黎睇下係咪摩打齒上得吾實啦,之前我朋友支CTW 都有發生呢個問題

引用:
原帖由 M2come 於 24-10-2012 18:12 發表
試下拆個摩打出黎睇下係咪摩打齒上得吾實啦,之前我朋友支CTW 都有發生呢個問題
謝謝ching 試試先

引用:
原帖由 JOHN2 於 23-10-2012 12:42 發表
CTW,我果支斷4次推彈咀,HOP UP作用不佳要换,冇彈CUT电粒野唔WORK
第一个朋友果支十匣燒摩打,四隻匣有兩隻玩一次就斷左HOLD彈果粒細細粒既零件(我果支有既問題佢果支一樣有!)
第二个 ...
ctw d匣真係.... 3隻 玩一場爛2隻

認真, 兩千蚊買番黎得閒借俾friend玩都好
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

發新話題