70 12345
發新話題

究極之國狗

究極之國狗

行過又見到啲咁嘅嘢,絕對祖國出品,DTW

唔記得post相

坐緊車,得呢張咋

附件

22-10-2012 16:46

有圖有真相

有marking,死未

附件

22-10-2012 17:04

無呃你

仲有m4 marking.不過

條槍管。。。。聽人講係16shorty,搞咩呀!!!!!

回覆 2# 的帖子

好眼力!!!!!

二千五呀
我係咪買貴左呀?

無呀,我見vve果支又唔可以同ptw共用,咁見二千幾咪買喇

可以共用挂

附件

22-10-2012 21:13

22-10-2012 21:13

sorry post 錯相

附件

22-10-2012 21:28

我未試咩力呀,因為我啲电係T插

回覆 36# 的帖子

我收過個ctw上下身返嚟,不過真係唔太fit

今日算試過下,支槍上下身好扎實,啲字算可以喇,原裝力有底中.
原裝個筒啲聲幾尖,我放過ptw筒落去,fit位,可共用,而且啲聲好好多,亦可共用ptw原裝匣
ctw個筒就用唔到,打出嚟得五米。。。。。
ctw匣都可用到

372.69usd  我買平左

回覆 44# 的帖子

唔奇呀,我08ptw 成槍16a3玩左四次都死摩打喇

做唔到第一個放ptw嘅人,咪做第一個放dtw相上網嘅人喇

引用:
原帖由 garyyanykw 於 23-10-2012 22:45 發表
師兄支DTW反應有冇PTW咁快?thx
反應ok呀,呢個價錢都幾好,做parts又好,過下引又好喇

70 12345
發新話題