發新話題

究極之國狗

唔洗呀,上下身一次過換,包fit

會有16a3

槍街有m4返左喇。。。。。。不過聽講做緊接近二千八

個筒你覺得點呀

引用:
原帖由 williamleung831 於 8-11-2012 22:52 發表
早買享折扣,遲買只會貴,國狗就是這樣!(再貴d又未必好賣!始終有ctx)
依家個價當買個摩打,前後電子組加條氣筒,已經值回票價。
批發今個月有貨返,可以解決到供應問題

定都2500?之前有人報話2290都見過,果然早買有折扣

有關筒方面,之前有個朋友,買左支ctx,換左d字頭嘅ptx外管,ptx嘅有裝內管同hopup,已經改善左好多,之後再借條ptx筒比佢試槍,集彈性更好,而且好明顯,我唔知點解釋,不過正係我所見之事實

所以,我都係用ptx筒

有人同我講,自己搞團購,仲平呢,買10支都仲貴過人,可能係而家周圍都未有貨喇

間癲狗又幾有良心呀

好過唐狗

上網揾下喇,面書有

人地已經講到好白喇

我的DTW

都無咩改過

附件

11-11-2012 17:45

三連發外表睇唔到吖

有零件返左喇,不過無問佢幾錢

附件

21-11-2012 23:14, 下載次數: 347

21-11-2012 23:14, 下載次數: 318

引用:
原帖由 siriochow 於 23-11-2012 00:47 發表
我都買左,想問下打11.1v有冇問題,因我打11.1v時份sensor電子野有D煙出,所以我立即除電,但拆開電子份野又冇燒燋既現象,又無燒焦味喎?望解答,謝謝
幾個朋友用都無事呀

發新話題