發新話題

究極之國狗

引用:
原帖由 landy 於 24-10-2012 00:41 發表
唔通近來多左PTW响二手區係有原因?
為呢支放ptw??咁墜落??

咁又未必喎. 好多人鐘意玩水槍~~ 又派彈架嘛~~

摩打既做工.. 真係好麻麻... 一分錢~~ 一分貨~~

附件

26-10-2012 12:16

引用:
原帖由 kidult 於 26-10-2012 12:16 發表
摩打既做工.. 真係好麻麻... 一分錢~~ 一分貨~~
漏左張.. sorry....

附件

26-10-2012 12:17

平就買番黎換芯..

師兄….. 燒左既摩打 可否賣比我…...

用他錶check.下有冇斷線, 冇就可以試試焊銅頭三個接線位, 記得刮走少少漆皮, 高熔點焊錫就得, 我拆過隻初代490(拆唔開個代, 唔知係480 定z490), d銅頭接人位用手拗得開….....

11.1v 打藍筒,頂多掃齒…....

唔使對, 我聽日就對隻dtw 去朋友個下身試!等report!! Haha

Ching, 唔明, 有冇圖?? 你意思係dtw 條管係aeg 數???

得, dtw 條pin 有位比你落機米

Dtw 唔打得m150 齒太淋, 朋友打m130 即掃摩打齒,
打m110 足夠應付香港大部份場地

清清個sensor

引用:
原帖由 kittyma 於 15-1-2013 10:44 發表
我玩了 AEG .. PTW 直至現時 GBB, 所謂的 PTW 沒有真槍動,沒有上膛動作, 沒有清槍動作, 只不過是一枝貴的..虛榮的 AEG
PTW 射程真的比 AEG 遠.準, 唔係囉
相比真槍... GBB 有上膛. 有BLOWBACK... 但冇跳殼..
又相比真槍.. PTW 又真係極度不足...

玩槍~~ 覺得好玩味得囉~~~

發新話題