發新話題

究極之國狗

救命.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 mic_hk 於 23-10-2012 01:10 發表

CTW壞既程度比國狗槍少?
咁你都講得出?
如果全足PTW數既話~
$2000都唔係太貴丫~
乜CTW真係咁易壞?

引用:
原帖由 2slow 於 23-10-2012 23:43 發表

咁你都認到
買過老翻都一定見過走廊盡頭間AV鋪添

認真, 兩千蚊買番黎得閒借俾friend玩都好

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-10-2012 21:56 發表

咁就可以導佢地升仙啦
導人升仙, 梗係俾自己枝野佢地玩啦

thanks but no thanks

入貨!!!!!!!!!!

最standard m4a1啦

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-10-2012 21:02 發表

唔係掛,呢枝野你都岩?
兩千幾蚊咪豪俾佢囉
一隻490都千幾蚊, 其他我當廢鐵賣番出去都有賺

引用:
原帖由 spec.ops. 於 30-10-2012 07:40 發表

未必打到銀筒架喎,邊岩你玩架
金筒打耳仔 is cool man
聰明人鬥智不鬥力

引用:
原帖由 kittyma 於 15-1-2013 10:44 發表
我玩了 AEG .. PTW 直至現時 GBB, 所謂的 PTW 沒有真槍動,沒有上膛動作, 沒有清槍動作, 只不過是一枝貴的..虛榮的 AEG
PTW 射程真的比 AEG 遠.準, 唔係囉
吃不到的葡萄是酸的。

呵,呵,呵。

你識條夏秋冬咩。

發新話題