發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 khkenny2 於 16-11-2012 01:05 發表
風,最近TAF出左RPK....
http://www.arms-cool.net/forum/thread-125810-1-1.html
你唔好再毒我..你已經引誘左我買AK74S..

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 01:09 AM 發表

你唔好再毒我..你已經引誘左我買AK74S..
我仲有野po....小心

我最想搵套SVD真木..可惜大多數外國網站都無貨...

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 01:13 AM 發表
我最想搵套SVD真木..可惜大多數外國網站都無貨...
呢D野就係咁架啦...

又新番

重點係件vest,放得入74夾的

74夾放入,刪埋,大丈夫

好明顯GHK既角度係錯的....可能普通AK夾會好D

加上ALICE clip, Molle通行

最後,呢件野呢....都只係幾十蚊美金,雖然吾係俄仔,但南斯拉夫都吾錯ㄚ

裝備..你毒我唔到..我唔打GAME..
反而我想搞搞個彈夾..sovietarmy2012兄.你係DIY神.有咩教吓小弟..

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 01:28 AM 發表
裝備..你毒我唔到..我唔打GAME..
反而我想搞搞個彈夾..sovietarmy2012兄.你係DIY神.有咩教吓小弟..
佢果D玩完可能cancer的....
隻夾一日吾recurve番睇落都係差D

油左佢咪得law

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-11-2012 01:47 AM 發表
油左佢咪得law
要油到電木咁都應該幾考工夫?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-11-2012 01:47 發表
油左佢咪得law
是否先噴橙色.再用橙色加深佢再用掃油D紋..?

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 01:52 AM 發表

是否先噴橙色.再用橙色加深佢再用掃油D紋..?
先噴畢地吧

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-11-2012 01:47 發表
油左佢咪得law
不如我買個夾比你,你示範吓..

哇大C親身示範

我不是DIY神.

是否先噴橙色.再用橙色加深佢再用掃油D紋..?---差不多
要油到電木咁都應該幾考工夫?---60分左右

http://www.arms-cool.net/forum/v ... =%E9%9B%BB%E6%9C%A8
我的RPK彈匣已塗了...方法和他不同.RPK47電木匣是DIY的

今天再做會用上混合版新方法

噴畢地是不需的

我十幾年前開始專玩蘇聯野,家中一堆AK的教訓告訴我:早晚有電木色的,等下law

GBB我都想玩,無$

什麼叫做混合版新方法...

發新話題