發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

你DIY野咁叻.得閒幫人DIY吓野.賺吓外怏..

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 02:31 發表
什麼叫做混合版新方法...
老作姐,不過新方法會改良

做得最靚的人不是我,不過佢要用橙色匣先得

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 03:08 發表
你DIY野咁叻.得閒幫人DIY吓野.賺吓外怏..
有時幫人壓力好大...想交待到嘛

DIY係好辛苦的.我又吾識開價,收得少對不住自己.收得多對不住人.

千萬別叫我神,世界上不出聲的高人有很多...我肯定不是做得好的那一個.你地咁講我會比人"妖"的

不如你得閒DIY個SVD handguard...

我有又哂鬼DIY

RS一支,G&P一支

支AKM改MAG K算了.........

爭雙邊上膛桿,噴沙色,彈匣完成80%........

引用:
原帖由 F22 於 16-11-2012 08:39 AM 發表
支AKM改MAG K算了.........
爭雙邊上膛桿,噴沙色,彈匣完成80%........
16mm嘴點上silencer?

74U可唔可轉 伸縮尾架 ?

引用:
原帖由 khkenny2 於 16-11-2012 12:41 發表

16mm嘴點上silencer?
鋸走前準星牙,然後cut外管留少少位直接車14mm左牙,得咗........

引用:
原帖由 sk8er 於 16-11-2012 12:56 發表
難,非常難................

回覆 355# 的帖子

想換dynamic star K3 Rail條骨
W豬C 又無貨

引用:
原帖由 F22 於 16-11-2012 02:27 PM 發表

鋸走前準星牙,然後cut外管留少少位直接車14mm左牙,得咗........
咁我買支VFC silencer算...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-11-2012 04:46 發表
我有又哂鬼DIY

RS一支,G&P一支
幫我DIY..
S&T個套木做得重好過佢...

DIY the hand guard need " hot steam"....i hv not this skill

引用:
原帖由 sk8er 於 16-11-2012 12:56 發表
Check CAA or Fab Defense

附件

17-11-2012 12:08

發新話題