發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 聶風 於 2-11-2012 11:45 PM 發表
反而74u加條短骨我都重接受到..我能我老土..!
其實大家鐘意點整咪點整囉
鐵木派有鐵木派玩,現代有現代玩,stuck between既同自己玩....

引用:
原帖由 RCman 於 2-11-2012 11:24 PM 發表

呢款火帽我很歡喜,未有打算換哦!
細細聲....我其實想搵支PBS裝上去

其實我都想訂佢地支AKS74...!

引用:
原帖由 聶風 於 3-11-2012 12:13 AM 發表
其實我都想訂佢地支AKS74...!
要著埋VDV裝先得

引用:
原帖由 khkenny2 於 2-11-2012 10:02 發表

但求之後有錢換m4通。。。。暫時頂住先啦。。。
原裝木handguard應該有跟埋黎既。。。
哦....明白,
即係師兄你同TAK訂的主體其實係AIMS,
再加骨及前Sight果組換入AK105款的?
而非用AK105做主體改....

引用:
原帖由 RCman 於 3-11-2012 09:15 AM 發表

哦....明白,
即係師兄你同TAK訂的主體其實係AIMS,
再加骨及前Sight果組換入AK105款的?
而非用AK105做主體改....
exactly!!
我問過105上吾到M4通所以就轉左,吾係一定買105, 平2000 NTD啊

比你兩個毒到..忍唔住..訂左..
訂多套沙漠龍後座力套件...

with magwell

問左TAF,會有跟埋原裝木handguard

引用:
原帖由 khkenny2 於 3-11-2012 18:24 發表

多左個magwell又好似靚仔左..

唔知要等耐..佢話3-5個工作天幫您客製您的愛槍.完工後就會馬上幫您寄出..

引用:
原帖由 聶風 於 3-11-2012 06:30 PM 發表

多左個magwell又好似靚仔左..

唔知要等耐..佢話3-5個工作天幫您客製您的愛槍.完工後就會馬上幫您寄出..
收訂->3-5 working day-> complete photo -> 餘款-> 1-2 working day 後開始EMS
其實前前後後兩個禮拜左右啦

引用:
原帖由 khkenny2 於 3-11-2012 18:24 發表

個magwell好型!係邊間出品呢?

引用:
原帖由 RCman 於 3-11-2012 23:54 發表

個magwell好型!係邊間出品呢?
It should be LCT

引用:
原帖由 f22a 於 4-11-2012 12:00 AM 發表

It should be LCT
It IS LCT!!

thanks樓上兩位大大

引用:
原帖由 RCman 於 4-11-2012 09:27 AM 發表
thanks樓上兩位大大
我好肯定14樓有,係web store見過

發新話題