發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

至從上次支GHK PDW
都知道GHK不再善良,今次AK105同樣是............

引用:
原帖由 RCman 於 27-10-2012 23:08 發表

等緊?
師兄你係十四樓訂左?
係呀!

引用:
原帖由 RCman 於 27-10-2012 09:19 PM 發表

因為尾通要AKM型尾至裝到,
我已太多M4,唔想羅支AK扮M4
我用慣左M4....D件

引用:
原帖由 F22 於 27-10-2012 11:09 PM 發表

係呀!
我係台灣訂,應該2個禮拜就到(計埋組裝同EMS)
特別叫佢組多條骨同magwell

其實最想要係AMD-65托,但太多功夫....算

引用:
原帖由 F22 於 27-10-2012 23:09 發表

係呀!
點解仲要去呢......
試過都怕怕

引用:
原帖由 F22 於 27-10-2012 23:09 發表

係呀!
14F 買野要去兩次已經夠煩, 所以無必要都唔會同佢買
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 khkenny2 於 27-10-2012 23:17 發表

我係台灣訂,應該2個禮拜就到(計埋組裝同EMS)
特別叫佢組多條骨同magwell
我之前都有想過係台灣訂,不過成鎗大盒又重,
EMS過來運費都唔平,而且現在Paypal個rate好高,唔化算
所以最後都無係台灣訂過來。

引用:
原帖由 RCman 於 27-10-2012 11:34 PM 發表

點解仲要去呢......
試過都怕怕
咁係得佢先有package平買多隻夾.... (如果真係跟webstore個package的話)
但大家都知14F....簡直一流

引用:
原帖由 RCman 於 27-10-2012 11:37 PM 發表

我之前都有想過係台灣訂,不過成鎗大盒又重,
EMS過來運費都唔平,而且現在Paypal個rate好高,唔化算
所以最後都無係台灣訂過來。
我...用澳紙比的
同埋身在澳洲,無論邊間訂都係差唔多(e性趣就應該最平但web store未有,紅狼有但要收郵費, 14F呢....你明啦)
佢EMS加埋裝工先收TWD 1000,算係咁啦
(始終自己對AK唔係好熟比佢裝埋條骨先SD過黎化算D)

引用:
原帖由 khkenny2 於 27-10-2012 23:42 發表

我...用澳紙比的
同埋身在澳洲,無論邊間訂都係差唔多(e性趣就應該最平但web store未有,紅狼有但要收郵費, 14F呢....你明啦)
(始終自己對AK唔係好熟比佢裝埋條骨先SD過黎 ...
哦!原來師兄在袋鼠國的,唔知果邊的氣鎗法如何呢?
甘師兄你真係在台灣訂好過係香港訂了。
我本來下個月plan左去台灣順道去TAF, KIU買野......點知老婆大人話要改去羅白頭國看紅葉
睇下年頭有無機再去台灣一次啦

引用:
原帖由 khkenny2 於 27-10-2012 11:42 PM 發表

我...用澳紙比的
(始終自己對AK唔係好熟比佢裝埋條骨先SD過黎 ...
PS其實最後都係寄香港,澳洲無airsoft玩的....
真槍我workshop打過,但攞牌好煩(非PR唔洗念,除非有香港槍牌再欏visitor license)

引用:
原帖由 RCman 於 27-10-2012 11:44 PM 發表

哦!原來師兄在袋鼠國的,唔知果邊的氣鎗法如何呢?
甘師兄你真係在台灣訂好過係香港訂了。
基本上任何tactical equipment你都可以入口(NVG GEN2+都得但要牌, GEN2或以下全免, 刀就典型英國佬規則但睇省)
但....airsoft仍在爭取中...
係PR的話打真槍容易D
不過我呢D只係攞student visa既就只能等workshop..(我學krav maga果度一年有一兩次咁啦)
上次一日燒左3百幾飛

引用:
原帖由 khkenny2 於 27-10-2012 23:11 發表

我用慣左M4....D件
師兄唔好介意, 我覺得AK就AK, 就係鐘意佢果種夠RAW, 有野性既感覺
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

係喇...軍火酷成日見你有post
BTW澳洲買野好貴的....大家都係邪惡海灣,或者SKD,US Patriot果D買
本土就只係得LEGear比較大,但都係貴緊20%+

同埋我推薦你睇下soldier systems daily,好多業界既新聞(新產品,技術,減價等等)

發新話題