發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 khkenny2 於 25-11-2012 04:33 PM 發表
隻grip有幾多人想買?

5人成團(計埋我自己),Paypal付款
http://www.missionfirsttactical. ... 7ae4eea43386a8d634e
1號款 $35 USD (未連運費)

http://www.missionf ...
已另立新post方便跟進
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=110391&extra=page%3D1

我的終極進化...........

MAG K!!

回覆 378# 的帖子

F22兄你把Tactical AK 超正~
請問個selector係邊度買ga ??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 27-11-2012 03:09 PM 發表
改夾改bolt,DIY既工夫好多

引用:
原帖由 2slow 於 27-11-2012 15:09 發表
十四樓買LCT電動用……

引用:
原帖由 F22 於 27-11-2012 21:23 發表

個網寫無貨啵.......................

引用:
原帖由 F22 於 27-11-2012 09:23 PM 發表

想問一下,點裝的??
Dynamic star出左隻GBB用既

引用:
原帖由 khkenny2 於 4-12-2012 21:20 發表

想問一下,點裝的??
Dynamic star出左隻GBB用既
果隻係LCT的Double 價錢,個人覺得唔太值得

引用:
原帖由 RCman 於 4-12-2012 09:43 PM 發表

果隻係LCT的Double 價錢,個人覺得唔太值得
還惦都落重本,無所謂拉

改開有條引,話說AK我覺的最難接個mag release制。
後來見大家改得甘開心,近日見有呢款tactical mag release
所以買來.....不過發現原來AEG的護弓位後半原來係短左的
裝唔到 ......最後我把GHK 的護弓裝回....解決了問題了。
現在折mag個制好順手了。

引用:
原帖由 RCman 於 8-12-2012 11:34 PM 發表
改開有條引,話說AK我覺的最難接個mag release制。
後來見大家改得甘開心,近日見有呢款tactical mag release
所以買來.....不過發現原來AEG的護弓位後半原來係短左的
裝唔到 ......最後我把GHK 的護弓裝 ...
我都係改到講曬粗口.....
最後份野同你一樣,用新既制同芯就算....原本個c環裝極都裝唔番落去

引用:
原帖由 khkenny2 於 8-12-2012 23:56 發表

我都係改到講曬粗口.....
最後份野同你一樣,用新既制同芯就算....原本個c環裝極都裝唔番落去
我無裝過,因為一併在一起,就知for AEG的短了很多
即是做分割及移殖手術。
手術算好成功

引用:
原帖由 RCman 於 9-12-2012 12:12 AM 發表

即是做分割及移殖手術。
手術算好成功
same case.....一擺埋就知,無可能的....

引用:
原帖由 RCman 於 9-12-2012 12:12 AM 發表

即是做分割及移殖手術。
手術算好成功

我都改好了

發新話題