發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

有無Ching.會買佢件AK無射出物飛機或高初速飛機..?

引用:
原帖由 聶風 於 13-12-2012 23:34 發表
有無Ching.會買佢件AK無射出物飛機或高初速飛機..?
高初速飛機 好似會過JJ....

聖誕前訂了鋼製三角尾拖。
今早送到了,店家還送上GHK 矽油及凍季用Hop-up膠。
真夠細心
今晚回家合體後再post

附件

27-12-2012 12:12

27-12-2012 12:12

有無CHING 知邊到仲有PBS-4????
THX

引用:
原帖由 sk8er 於 27-12-2012 16:32 發表
THX
VFZ就港台都無貨了
大陸仔.....會唔會有呀?

引用:
原帖由 sk8er 於 27-12-2012 16:32 發表
THX
Reloxd無咩?

再度進化,換了AKU仔尾

very beauty..............

引用:
原帖由 RCman 於 27-12-2012 19:34 發表
再度進化,換了AKU仔尾

http://i169.photobucke ...
靚爆~~大大支hand grip 係唔係for AEG 自改架?
我搵到大陛仔既PBS-4 啦 但唔知岩唔岩用...
我想用黎加長內管........支74U 內管真係太短 上星期打 發覺得0.9J.......

引用:
原帖由 sk8er 於 28-12-2012 09:58 發表

靚爆~~大大支hand grip 係唔係for AEG 自改架?
我搵到大陛仔既PBS-4 啦 但唔知岩唔岩用...
我想用黎加長內管........支74U 內管真係太短 上星期打 發覺得0.9J.......
ic....原來想加長內管
個grip係KA AEG用的,只順很簡單的加工便能裝入GHK上

引用:
原帖由 RCman 於 28-12-2012 10:39 發表

ic....原來想加長內管
個grip係KA AEG用的,只順很簡單的加工便能裝入GHK上
THX CHING 入隻GRIP 搞下先~~
74U 我鍾意個摺尾 但玩落發覺管太短

引用:
原帖由 sk8er 於 28-12-2012 13:02 發表

THX CHING 入隻GRIP 搞下先~~
74U 我鍾意個摺尾 但玩落發覺管太短
是,我同樣好喜歡U仔個鋼摺柄,所以見到有單賣。
即刻裝落我支105上,昨晚試打....裝左鋼摺個共鳴聲比膠摺正好多

引用:
原帖由 RCman 於 28-12-2012 13:41 發表

是,我同樣好喜歡U仔個鋼摺柄,所以見到有單賣。
即刻裝落我支105上,昨晚試打....裝左鋼摺個共鳴聲比膠摺正好多
矛錯~~
鋼摺才是味道~

小弟惡搞

引用:
原帖由 sk8er 於 28-12-2012 14:27 發表

矛錯~~
鋼摺才是味道~

小弟惡搞
惡搞得好好

引用:
原帖由 RCman 於 28-12-2012 14:34 發表

惡$得好好
SO FAR 包左 打game 舒服D~
有$就會換埋骨
但依期手緊要等下.....

發新話題