發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

睇錯左-_-。。。請問點整出黎?

今日到左新玩具,但要過年後至齊件整..

引用:
原帖由 ARX-160 於 4-2-2013 21:38 發表
打番出來,換過粒新的。

引用:
原帖由 聶風 於 5-2-2013 21:21 發表
今日到左新玩具,但要過年後至齊件整..
甘都比你訂到番來

引用:
原帖由 RCman 於 2013/2/5 09:34 PM 發表

打番出來,換過粒新的。
真喺要樸出黎,花左都換架啦

引用:
原帖由 RCman 於 5-2-2013 21:34 發表

甘都比你訂到番來
我都係試吓..預左唔得..

引用:
原帖由 ARX-160 於 4-2-2013 09:38 PM 發表
成份trigger guard拆左出黎先,條pin dup出黎一半左右
拆pin上面既C環(which其實唔裝番都無野既,我未試過條pin走得番出黎)

引用:
原帖由 RCman 於 2-2-2013 22:35 發表
昨晚行過見到H牌Selector出左,
見平平地買左個來裝,裝完真係方便好多
頂..原來AKM..裝左唔對位....
搞定...要將塊片屈出屈入..試岩位至得.可能我有骨頂蓋尺寸唔同.不過塊片個頂花晒...
不過都讚揚H牌.我上佢臉書問佢..佢好快回覆我重叫我如果唔得攞上佢公司睇睇.我買果一百幾十都有D咁o架服務...好野..

引用:
原帖由 聶風 於 8-2-2013 01:12 發表

頂..原來AKM..裝左唔對位....
搞定...要將塊片屈出屈入..試岩位至得.可能我有骨頂蓋尺寸唔同.不過塊片個頂花晒...
不過都讚揚H牌.我上佢臉書問佢..佢好快回覆我重叫我如果唔得攞上佢公司睇睇.我買果 ...
mug原來AKM/AKU個slector位唔同傢?
新玩具合體完成未?有無相睇下呢

引用:
原帖由 RCman 於 8-2-2013 10:38 發表

mug原來AKM/AKU個slector位唔同傢?
新玩具合體完成未?有無相睇下呢
只係差小小個頂蓋頂住左.上唔到safe.屈吓塊片就OK..
未呀..重有野未齊.重欠gas block,尾通,H-1.要過年後...

剛見到"發怒鎗"出了AK用AR柄的adaptor
我的Tactical AK又可以再進化了。

唔該 CHING 我想問下如果把槍有問題 係未可以去WGC 搞OR 有無槍店會搞 唔該

引用:
原帖由 peterchk 於 29-5-2013 19:41 發表
唔該 CHING 我想問下如果把槍有問題 係未可以去WGC 搞OR 有無槍店會搞 唔該
間間都會搞,只要比$就行了。

回覆 448# 的帖子

OK THX CHING

引用:
原帖由 F22 於 27-11-2012 14:45 發表
我的終極進化...........
MAG K!!
請問F22師兄

你的MAG K是怎樣改的?

可可指教一下。

THX U

發新話題