發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 RCman 於 29-10-2012 10:20 發表

請問師兄,骨有咩野選擇呢?
我就用呢隻, HKD $ ^^)

附件

29-10-2012 11:50

你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 29-10-2012 11:50 發表

甘平?我剛剛上依興趣網頁見到賣US$109

回覆 62# 的帖子

所以2 話不說即入

請問樓主, pro-wing匣使用如何? 換了彈弓, 可否用ghk匣?
樓主的105有 1.7 j , 是用 pro-win匣 或是 ghk匣?

many thx

引用:
原帖由 ktc1761 於 29-10-2012 12:35 發表
請問樓主, pro-wing匣使用如何? 換了彈弓, 可否用ghk匣?
樓主的105有 1.7 j , 是用 pro-win匣 或是 ghk匣?

many thx
Prowin跟來的hammer spring未換,於單發時ok, 連發失效。
1.7J是用GHK匣所做出的,我試過用Prowin匣所得出的J是反而是1.1-1.2J

回覆 65# 的帖子

甘即係, 用PROWIN 一定要換 150% HAMMER SPRING, 但可能打 原裝GHK 匣會出氣過多, 唔換就甘入PROWIN 會唔好打... 所以都係用原裝好

回覆 65# 的帖子

咁真系要換hammer spring 至打得prowin匣

另請問 e興趣 sat 有開門?吾系只開Mon-Fri? 見佢promtion日期到sat.

thx

引用:
原帖由 ktc1761 於 29-10-2012 12:54 發表
咁真系要換hammer spring 至打得prowin匣

另請問 e興趣 sat 有開門?吾系只開Mon-Fri? 見佢promtion日期到sat.

thx
自從close 時間由8:00改做7:00後。
已經是mon to sat左好耐了

THX 提醒, 小弟無留意

期待樓主出prowin匣效果

引用:
原帖由 怒人甲 於 29-10-2012 11:50 AM 發表

我都係呢隻骨
但一樣US$109

引用:
原帖由 khkenny2 於 29-10-2012 16:25 發表

我都係呢隻骨
但一樣US$109
其實我重心大心細想緊換唔換骨,
因為後尾揩柄match唔match呢?

回覆 71# 的帖子

個棣就好似 M16 A4 楩柄配骨甘...

引用:
原帖由 RCman 於 28-10-2012 12:46 發表
AK105基本分解

http://i169.photo ...
個人覺得內部零件似乎同akm 差唔多

請問樓主, 有無發現支105有降火情況?
我朋友上月入支aims, 玩10匣後得0.8~0.9j, 返w之士 check, 吾知原因x!!
另上星期game場同隊有人支aku, 有同樣情況

未知是否ghk qc下降

引用:
原帖由 怒人甲 於 29-10-2012 17:49 發表
個棣就好似 M16 A4 楩柄配骨甘...
最後果包AK骨比我買左鳥

發新話題