發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 khkenny2 於 30-10-2012 01:31 AM 發表

換隻火帽,上隻RMR加多條sling就正曬
話說邊個話玩ak粗獷feel話??

引用:
原帖由 khkenny2 於 30-10-2012 01:34 發表

話說邊個話玩ak粗獷feel話??
ak105咁現代,粗獷都係玩返木頭好

哦,原來個加重活塞前節直徑係舊㱅,但好似都裝到,唔係既咩??
你呢支個外型就係我想整既款,快D到貨!^^

你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 30-10-2012 09:18 發表
哦,原來個加重活塞前節直徑係舊㱅,但好似都裝到,唔係既咩??
你呢支個外型就係我想整既款,快D到貨!^^
活塞直徑比AKM細,裝入後推到最前頂住(如果用AK105原裝上節)。
可能用番呢支骨就無事,今晚再試。
不過唔知點解,我裝完支骨,視覺上總係覺得唔直的
今晚要再拆開裝多一次。

Nice AK GBB..........
引用:
原帖由 RCman 於 30-10-2012 01:22 發表
拆拆裝裝,最終都完成好骨版AK, 裝完骨好似少左D野,
好彩之前係依興趣用EA分換左呢個Mapul Angle Grip,今次用得著了。
自己覺得裝完好match個己摺柄,而且好PMC feel添

http://i169.photobucket.com/ ...

引用:
原帖由 czt610 於 30-10-2012 01:55 AM 發表

ak105咁現代,粗獷都係玩返木頭好
詳情還看post#29.....

回覆 1# 的帖子

Ching, 我買了GHK AKMSU,插匣時極易走火,請問你的有冇這情況!

引用:
原帖由 khkenny2 於 30-10-2012 12:28 發表

詳情還看post#29.....
要睇埋post#38 唔該
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 talon 於 30-10-2012 15:29 發表
Ching, 我買了GHK AKMSU,插匣時極易走火,請問你的有冇這情況!
我都有咁既情況喎, 不過只試過一兩次
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 30-10-2012 09:36 發表

活塞直徑比AKM細,裝入後推到最前頂住(如果用AK105原裝上節)。
可能用番呢支骨就無事,今晚再試。
不過唔知點解,我裝完支骨,視覺上總係覺得唔直的
今晚要再拆開裝多一次。
睇d相真係唔直喎, 槍頭向下墮左d

引用:
原帖由 talon 於 30-10-2012 15:29 發表
AK105 用膠匣,未試過呢個情況

引用:
原帖由 RCman 於 30-10-2012 01:22 發表

http://i169.photobucket.com/ ...
LIKE
我就係想砌支咁樣

引用:
原帖由 2slow 於 30-10-2012 03:48 PM 發表

要睇埋post#38 唔該
算啦d人唔追post就係甘。。。。

引用:
原帖由 khkenny2 於 30-10-2012 16:42 發表

算啦d人唔追post就係甘。。。。
師兄, 袋鼠國多人玩Airsoft嗎?

條骨有無斜呢
已經拆左再裝過了

附件

30-10-2012 20:01

30-10-2012 20:01

發新話題