發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 RCman 於 30-10-2012 20:01 發表
條骨有無斜呢
比師兄個post毒完.今日都忍唔住入左手

真係thx師兄報告

btw 見到師兄個相..真係斜左

引用:
原帖由 2slow 於 30-10-2012 05:15 PM 發表

師兄, 袋鼠國多人玩Airsoft嗎?
袋鼠國得一個省勉強有airsoft
其他省主要係真火同paintball
真火我打過ㄧ次workshop,黎緊下年plan去打下shotgun飛靶(但吾知攞吾攞到license),另外會打多次手槍workshop

引用:
原帖由 holy1 於 30-10-2012 20:12 發表

比師兄個post毒完.今日都忍唔住入左手

真係thx師兄報告

btw 見到師兄個相..真係斜左
請問師兄支105火力如何? 是否像樓主果支有1.7J

THX

引用:
原帖由 RCman 於 30-10-2012 01:22 發表
拆拆裝裝,最終都完成好骨版AK, 裝完骨好似少左D野,
好彩之前係依興趣用EA分換左呢個Mapul Angle Grip,今次用得著了。
自己覺得裝完好match個己摺柄,而且好PMC feel添

http://i169.photobucket.com/ ...
資本味唔夠重...........

正常底骨應該低過槍身少少.......

回覆 109# 的帖子

甘快有貨...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 31-10-2012 10:01 發表
甘快有貨...
我呢支只係用AKM改,支真正105未到手..........

回覆 111# 的帖子

但你另買甲同個上機匣甘蓋wor... 加上有呢個款仲訂105 師兄真大食
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 F22 於 31-10-2012 10:11 發表

我呢支只係用AKM改,支真正105未到手..........
噢~ 真係比你厄到添~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 F22 於 31-10-2012 09:25 發表

請問呢種握把係咩野牌子呢?
原裝AK個握把太thin....唔好渣手

引用:
原帖由 F22 於 31-10-2012 09:25 發表

師兄,甘我邊個位裝錯左呢
點解我係齊傢
另外,師兄你屋企的地下都係用大片石,同我家中一樣

引用:
原帖由 怒人甲 於 31-10-2012 10:14 AM 發表
但你另買甲同個上機匣甘蓋wor... 加上有呢個款仲訂105 師兄真大食
男人花心好正常姐

引用:
原帖由 怒人甲 於 31-10-2012 10:14 發表
AK105個Fibre 摺柄買唔到麻

引用:
原帖由 RCman 於 31-10-2012 11:36 AM 發表

AK105個Fibre 摺柄買唔到麻
TAF一定有

引用:
原帖由 khkenny2 於 31-10-2012 11:44 發表

TAF一定有
AKU身+摺柄係TAF買都可能唔平,
真係成支買過可能還要化算

引用:
原帖由 RCman 於 31-10-2012 11:47 AM 發表

AKU身+摺柄係TAF買都可能唔平,
真係成支買過可能還要化算
甘要平又要正又真係難d...

發新話題