發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 f22a 於 4-11-2012 12:00 AM 發表

It should be LCT
It IS LCT!!

引用:
原帖由 RCman 於 4-11-2012 09:27 AM 發表
thanks樓上兩位大大
我好肯定14樓有,係web store見過

引用:
原帖由 RCman 於 4-11-2012 12:06 PM 發表
AK PMC最終型態

http://i169.photob ...
隻grip係。。。。。?

引用:
原帖由 RCman 於 4-11-2012 01:46 PM 發表

KA DIY
原裝AK grip實在太唔match現代版AK
but original is for aeg...how??

引用:
原帖由 RCman 於 5-11-2012 09:01 AM 發表

係呀,如果真係唔想DIY,就只能買真品了,
不過,其實用KA grip 改用於GBB上,
真係最簡單的改裝了,最基本可以只係cut走果三個click位,
一把手工Cutter就做到,至於補強膠板,我係想加大接觸面至用上。
就算 ...
真品bay bay幫到你

引用:
原帖由 RCman 於 5-11-2012 10:31 PM 發表
剛剛試左,
上次未裝Recoil Power Kit有1.7J左右。
裝左之後1.4x-1.5xJ
有無得再降少少....咁樣打吾到CQB

引用:
原帖由 RCman 於 5-11-2012 10:33 PM 發表
今晚出開鎗街文易二手野,
順便買左呢D野裝

http://i169.photobucket.com/albu ... %20GUN%202012_3/AK1 ...
哇哈哈隻magwell正啊呢
隻grip洗吾洗改?

引用:
原帖由 RCman 於 5-11-2012 10:39 PM 發表

Grip同樣要少修甘啦,
不過之前做野cut親手指,
呢兩日唔方便做手功住
呢個LCT grip比KA的再thin少少。
而且外型夠簡約及富時代感.....賣飛代....
等你整左教小弟....
或者直接用angrygun隻adaptor算

引用:
原帖由 RCman 於 5-11-2012 11:05 PM 發表

是,真鎗分解方法。
呢個就係GBB吸引之處。
非電鎗可比
M4分解都係GBB快
兩條pin,bolt carrier
不過之前裝粒NPAS入條bolt整到我ㄚ

引用:
原帖由 聶風 於 9-11-2012 03:03 PM 發表

Ching收左貨未..
件貨係屋企,個人未到...
聽朝個人先到

當兩樣野加埋一齊,你可以破產了

引用:
原帖由 聶風 於 13-11-2012 12:11 AM 發表
喂...KhKenny2兄..黑麻麻點睇呀..
其實都只係得條sling,AFG2同magwell.....
最慘係前面部機 Rollei 6008

引用:
原帖由 ktc1761 於 13-11-2012 09:22 AM 發表
部6008花費大好多
我仲要吾止呢部機呢....
支rollei distagon 50要寄番美國....比錯左支SL66既50我,點裝上機啊

引用:
原帖由 sk8er 於 13-11-2012 11:11 AM 發表
rollei 啵~~
我玩哈蘇 500cm咋~
有無人覺得隻匣好難入彈呀??用佢個入彈器加30度 插入 都係好難入 同好實.....
仲好努力先suck到2粒入去 發覺彈弓 又唔識彈返上黎 2隻膠一隻鐵都係咁...
手動我有polaroid 600se,可以上67
話說rollei同hassy都係菜鏡但我全自動可以懶d

引用:
原帖由 sk8er 於 13-11-2012 11:11 AM 發表
rollei 啵~~
我玩哈蘇 500cm咋~
有無人覺得隻匣好難入彈呀??用佢個入彈器加30度 插入 都係好難入 同好實.....
仲好努力先suck到2粒入去 發覺彈弓 又唔識彈返上黎 2隻膠一隻鐵都係咁...
手動我有polaroid 600se,可以上67
話說rollei同hassy都係菜鏡但我全自動可以懶d

發新話題