發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 RCman 於 13-11-2012 09:17 PM 發表

相機唔好再係呢道講落去啦,都係講番AK啦
難得釣到魚上黎唔吹下點得呢...

btw upgrade版

想改個pistol grip做呢隻...

http://www.missionfirsttactical. ... erchangeable-straps
鏡mount又可以改...

http://strikeindustries.com/shop ... red-dot-optics.html
一齊團購喇喂

我都只係係軍火酷流連下甘姐,不過甘就中毒。。。
Ps最近無咩錢剩(我指外幣)。。。所以唔夠資金幫大家搞,但如果rcman/其他師兄開團的話我一定支持

RC今舖靠你喇。。。開團吧,隻grip你都走唔甩架喇。。。

引用:
原帖由 sk8er 於 14-11-2012 12:44 AM 發表
CHING
你係落衣車油?
我鍾意手動慢慢影 慢慢構圖 蔡頭d鏡真係  我覺得好過奶卡∼∼
買完74U 之後就係 儲$向FUJI XE1 出發∼玩ziess jean∼
隻GRIP 同鏡MOUNT 有興趣∼但真品可直上?
我見到人地上到,但就算修都應該係小修姐...
奶要陰天先有用的
菜.....吾同mount既版本特性都可以吾同....
rollei仲可以玩Schnneider添 雖然我無錢玩住
rollei6008前身係sl66但sl66.........太貴了....同埋重
今日淨係部6008都好重 ,如果攞埋其他背同腳會死人的
好在佢可以只係換insert(彈),吾洗成個背(mag)換,雖然我有多隻mag但果隻無得中途換片,遲下又要買多隻

引用:
原帖由 sk8er 於 14-11-2012 11:44 AM 發表
玩依D機 要練好體力~ 腳機鏡 拎上山 唔好講笑....
Schnneider 同福仔 D 古董 真係
有車有$有黑房就上林可夫啦~~
so far 我支74U 仲係有問題玩唔到!!!!
Linhof同Horseman果D真係要有車先得....

引用:
原帖由 sk8er 於 14-11-2012 01:04 PM 發表
大底機可玩濕版

74U槍就無問題 但2膠1鐵匣都係咁
已經拆過彈弓出黎拉長過 都係咁
係彈道入邊卡死!!! 要用支螺絲批搞搞先出彈 ...
濕版仲多野拎啦

今日又平平地執左支ultrafire

成村人等住團購grip.....
邊位師兄有信用卡既幫幫忙整個團購,應該可以分番shipping同整小小水腳的
利伸:小弟張卡無錢.....只係得cash,所以自己開吾到團

話說今日上14樓發現佢賣74夾平D,同埋有貨
每隻只係$: #^%
出面每隻$: $))
好吾願意地要幫襯佢地

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 12:57 AM 發表
14/F.我訂左VFC K3..同LCT grip..佢老點左我兩次..
我都收左啦..!
還欠RPK..支SVD搵唔到真木托..周圍都無貨.有無師兄出讓..
74S,nice

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 01:01 AM 發表

不過TAF.服務真係好好..
淨係email同EMS既速度已經贏左

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 01:09 AM 發表

你唔好再毒我..你已經引誘左我買AK74S..
我仲有野po....小心

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 01:13 AM 發表
我最想搵套SVD真木..可惜大多數外國網站都無貨...
呢D野就係咁架啦...

又新番

重點係件vest,放得入74夾的

74夾放入,刪埋,大丈夫

好明顯GHK既角度係錯的....可能普通AK夾會好D

加上ALICE clip, Molle通行

最後,呢件野呢....都只係幾十蚊美金,雖然吾係俄仔,但南斯拉夫都吾錯ㄚ

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 01:28 AM 發表
裝備..你毒我唔到..我唔打GAME..
反而我想搞搞個彈夾..sovietarmy2012兄.你係DIY神.有咩教吓小弟..
佢果D玩完可能cancer的....
隻夾一日吾recurve番睇落都係差D

發新話題