發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

另外,我裝完發現在下骨位平曬下身級位。
正確的應是F22師兄所謂,骨凸起少少的,即骨凹位齊下身水平,
我反覆裝過都做唔到,最後磨走"U"字位的1.5-2mm便能修平。
你試下係咪都係甘?

附件

6-11-2012 15:53

引用:
原帖由 怒人甲 於 6-11-2012 15:51 發表
係我無知姐...
我覺得說明書係應該要提供的

引用:
原帖由 怒人甲 於 6-11-2012 15:56 發表
呢個我刃尋晚睇過, 我以為要修3MM 原來唔洗甘多... 謝!!
1.5-2mm呢個只係參數。
修下再裝再修甘羅!
過左火返唔到轉頭麻

引用:
原帖由 sk8er 於 6-11-2012 16:25 發表
ching 似用soild work 畫啵~!! 真係有心~~
不是用Solid Work畫的
如果係...就唔會畫得甘粗糙了  
只係D三腳貓軟件是旦畫幾筆
求其畫到人家睇得明就算了

引用:
原帖由 怒人甲 於 6-11-2012 16:30 發表
SKETCHUP 畫嗎??
Ai + Strata 畫

引用:
原帖由 holy1 於 6-11-2012 21:49 發表
今日己買lct個104下護木
想請教一下原裝105下木內的鋁散熱片需否拆走換到新護木內?
唔該師兄幫忙…
我沒有LCT的,所以答不到你

引用:
原帖由 holy1 於 6-11-2012 21:55 發表

唔緊要 師兄都幫了很多
有沒有相片題供呢?

引用:
原帖由 怒人甲 於 7-11-2012 00:59 發表
早來的骨, 遲來的105... 多謝RC MAN 比貼士  凹位大平面磨 2MM 收工..

岩岩做好, 影得衰...

叫做 AK-105 PMC 定AK-105 TACTICAL 好呢
恭喜恭喜

引用:
原帖由 holy1 於 7-11-2012 01:28 發表

搞左成晚.先入到
答案係下護木鋁片係唔可以裝番入去.就已經上到.但104下護木個數同gbb唔岩又搞左成晚..又磨又鎚..先撞到下護木
而條104上護木..上護木裝左之後..會頂住搞到鎖唔到條管..
因為上下護木之間 ...
又多一支變種AK105, 相信AK105係變化最多的AK哦!

引用:
原帖由 怒人甲 於 7-11-2012 23:19 發表
其實105 用原裝火帽我最like  就甘既樣我好滿意了
我同你喜好一樣,AK105呢個中size咀我好喜歡
噴火猪都係留番比M7A1用好了

引用:
原帖由 sk8er 於 11-11-2012 19:51 發表
ching們
小分岩岩入左支74U
有無人識打開支槍?
我想落油但實到打唔開.......
仲有點調HOPUP?說明書又無講......THX EVERY ONE....
1)-按下
2)﹣向上拉起cover

附件

11-11-2012 20:08

引用:
原帖由 sk8er 於 13-11-2012 11:11 發表
rollei 啵~~
我玩哈蘇 500cm咋~
有無人覺得隻匣好難入彈呀??用佢個入彈器加30度 插入 都係好難入 同好實.....
仲好努力先suck到2粒入去 發覺彈弓 又唔識彈返上黎 2隻膠一隻鐵都係咁...
跟來的入彈器,插好合適角度就易入彈好多。
我試過錯角度滑手插到隻手爆缸

引用:
原帖由 聶風 於 13-11-2012 12:39 發表
Rcman..D.圖睇唔到..
你個CS係咩野Version?
剛send了一個pdf檔,原大14.5mm可在illustrator 打開為向量檔

引用:
原帖由 聶風 於 13-11-2012 12:49 發表
收到..可否再發一個大一點..麻煩晒..
點樣大一點?pdf/ai 是放幾大都無問題的。
你想要jpg?

引用:
原帖由 sk8er 於 13-11-2012 12:59 發表

因為怕整甩左D油會生秀 我住果到好濕....
有無方泓防秀架? THX CHING...
鋼件,係HK都係要經相落油傢啦
唔係好易Rust

發新話題