發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-11-2012 01:47 AM 發表
油左佢咪得law
要油到電木咁都應該幾考工夫?

引用:
原帖由 聶風 於 16-11-2012 01:52 AM 發表

是否先噴橙色.再用橙色加深佢再用掃油D紋..?
先噴畢地吧

哇大C親身示範

引用:
原帖由 F22 於 16-11-2012 08:39 AM 發表
支AKM改MAG K算了.........
爭雙邊上膛桿,噴沙色,彈匣完成80%........
16mm嘴點上silencer?

引用:
原帖由 F22 於 16-11-2012 02:27 PM 發表

鋸走前準星牙,然後cut外管留少少位直接車14mm左牙,得咗........
咁我買支VFC silencer算...

等緊人搞團購....推推拒

引用:
原帖由 sk8er 於 19-11-2012 11:33 AM 發表

VFC 岩用架?!
吾系16mmCW咩?

又要入野喇

隻grip有幾多人想買?

5人成團(計埋我自己),Paypal付款

1號款 $35 USD (未連運費)

2號款 $25 USD (未連運費)

Color:
Black(如上圖)

Flat Dark Earth

FG

Grey

Scorched Dark Earth

Shipping method: USPS Priority, 約$40 USD
另外再計少少手續費,加每人$5 USD的話

Total約: 1號款$48 USD
         2號款$38 USD

自行約我Pickup/香港平郵

多謝觀看

引用:
原帖由 khkenny2 於 25-11-2012 04:33 PM 發表
隻grip有幾多人想買?

5人成團(計埋我自己),Paypal付款
http://www.missionfirsttactical. ... 7ae4eea43386a8d634e
1號款 $35 USD (未連運費)

http://www.missionf ...
已另立新post方便跟進
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=110391&extra=page%3D1

引用:
原帖由 2slow 於 27-11-2012 03:09 PM 發表
F22兄你把Tactical AK 超正~
請問個selector係邊度買ga ??
改夾改bolt,DIY既工夫好多

引用:
原帖由 F22 於 27-11-2012 09:23 PM 發表

十四樓買LCT電動用……
想問一下,點裝的??
Dynamic star出左隻GBB用既

引用:
原帖由 RCman 於 4-12-2012 09:43 PM 發表

果隻係LCT的Double 價錢,個人覺得唔太值得
還惦都落重本,無所謂拉

引用:
原帖由 RCman 於 8-12-2012 11:34 PM 發表
改開有條引,話說AK我覺的最難接個mag release制。
後來見大家改得甘開心,近日見有呢款tactical mag release
所以買來.....不過發現原來AEG的護弓位後半原來係短左的
裝唔到 ......最後我把GHK 的護弓裝 ...
我都係改到講曬粗口.....
最後份野同你一樣,用新既制同芯就算....原本個c環裝極都裝唔番落去

發新話題