發新話題

女仔都可以打war game嗎

引用:
原帖由 hippies 於 6-8-2007 17:51 發表
亞妹.........唔怕ka.......

姐姐都係咁玩啦.........
姐姐.........你好靚呀...........

呢一個post...盡現所有人既人性... - -

引用:
原帖由 apple 於 6-8-2007 16:39 發表
女仔都可以打war game嗎
只見玩war game既人都係男仔,其實有冇女仔玩架??
定還是係....唔會有男仔join女仔玩呢?
其實即係問賽車有無女車手一樣
唔係無 , 比例上少 D

我去帶隊有幾班都有大半女仔
有班直情全部都係女仔

引用:
原帖由 仔仔 於 6-8-2007 06:13 PM 發表
呢一個post...盡現所有人既人性... - -
特別是那個「姐姐」......

引用:
原帖由 菊花碟 於 6-8-2007 17:52 發表

姐姐.........你好靚呀...........
top model ma.........

我有女朋友~我唔餓~

遲早le個post會過20頁

如果個女仔喜歡同男仔玩多過同女仔玩就

不過那個女仔介不介意,我們D男仔又食煙又講三級笑話先!我果道有隊(全/大部份是男),但歡迎女性加入

點解會突然多左噤多forum newbies o既

有日,就見過趙學兒成班係 xx 個場玩,都幾狼。

edited by gtoray

引用:
原帖由 29Commando 於 6-8-2007 19:49 發表
有日,就見過趙學兒成班係 蛇三 個場玩,都幾狼。
14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商戶真實名稱,建議用諧音/代詞 。如因公佈或使用槍店真實名稱而惹上法律問題,將是發佈者之責任。

點會無, 仲要我送埋 d 名牌野用添呀!!

真係有ga

引用:
原帖由 howard-ac 於 6-8-2007 20:15 發表
真係有ga
我同女皇都係wargame到識.

發新話題