發新話題

something about the aw338?

why ge?

引用:
原帖由 D.js 於 10-8-2007 21:35 發表
why ge?

hk ppl can't afford   NO WAY:x

引用:
原帖由 D.js 於 10-8-2007 21:38 發表
hk ppl can't afford   NO WAY:x
我舊錢擺咗喺度等咗成個幾月啦......

引用:
原帖由 queen 於 10-8-2007 21:53 發表

不如做定期...邊等邊收息

引用:
原帖由 queen 於 10-8-2007 21:53 發表

me2

回覆 #20 B20_hk 的帖子

放銀行唔值錢
本來無一物, 何處惹塵埃

有得買了3XXX

但不在"喎科"在"碩士"

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-8-2007 21:36 發表
有得買了3XXX

但不在"喎科"在"碩士"
今日行過"喎科"唔見有~但無行過"八神"果邊....

引用:
原帖由 bravohk 於 18-8-2007 21:47 發表

唉!!!
香港牌子都不在香港賣先

where is 八神 and 碩士?? please tell me!!!!
btw, is it <3500hkd?

引用:
原帖由 bravohk 於 18-8-2007 21:47 發表

唔通又尼一雞八千既 AW338

3xxx咁平 ? 如果係既話英國果個價真係高得好緊要

引用:
原帖由 登艇友 於 18-8-2007 22:44 發表

double price ar
引用:
where is 八神 and 碩士?? please tell me!!!!
btw, is it <3500hkd?
someone please??

引用:
原帖由 登艇友 於 18-8-2007 22:44 發表

可能八神果支系打.50~

where is 八神 ar? Can you guys pm me if you're not allow to say the exact shop name?

發新話題