22 12
發新話題

PTW 都好危險 !!!

PTW 都好危險 !!!

吾知是真是假...???

http://www.militaryphotos.net/fo ... 2128-Airsoft-Injury

看看....

附件

6-11-2012 09:40

紅缸打入肉....

紅筒.....

似暗癚多D...
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

之前比紅筒射重朱係可以打入手撑背入皮入內! 唔米話好痛! 不過唔想試多次!

打紅筒都唔帶面罩...

有點血腥.....

附件

6-11-2012 17:33

This tauch him a lesson! Play PTW! Full amount $$$$$$$ for Full gear with Full people!

引用:
原帖由 wongmanhong2 於 6/11/2012 07:38 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=_VOV_RTuNv8&feature=youtube_gdata_player
支m93r有咁大力?
支野原裝打TOP GAS有1.5J,用紅氣應該有咁的效果

有幾出奇
仲以為乜事

危險唔係槍, 冇走火冇失靈, 危險係個主人, 咁近都扣埋去, 危險係被打果個, 懒瀟灑唔帶full mask.
永冇話切親手賴刀利得滯嘅道理, 又唔係三小朋友.

引用:
原帖由 billyjo 於 7-11-2012 13:26 發表
危險唔係槍, 冇走火冇失靈, 危險係個主人, 咁近都扣埋去, 危險係被打果個, 懒瀟灑唔帶full mask.
can't agree more.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 billyjo 於 7-11-2012 13:26 發表
全中. 危險既係人. 我攞卷廁紙塞入你個口,可以更傷. 但社會唔會禁屎坑...

22 12
發新話題