發新話題

[問題]KSC P226R一問

[問題]KSC P226R一問

想問一下有無師兄用緊或有用過?
對支槍的評價係?
同馬記226比又有什麼長短處?
對不起,問題比較多,還請各師兄幫忙回答,謝謝~

引用:
原帖由 madlax 於 7-8-2007 15:30 發表
想問一下有無師兄用緊或有用過?
對支槍的評價係?
同馬記226比又有什麼長短處?
對不起,問題比較多,還請各師兄幫忙回答,謝謝~

Madlax~

反正係,搭單一齊問啦~~

係啦係啦,點解個個都叫我買馬記果支而唔係KSC果支既?
重有重有,佢地兩支,可唔可以放得入Blackhawk CQC或者fobus之類既手槍套?

Thanks~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-8-2007 19:09 發表

Madlax~
題外話: 這個動畫是我的最愛~~~可惜p210沒有金身.....
正題:KSC好像比較像真,真的為什麼沒有人討論過?

引用:
原帖由 madlax 於 7-8-2007 19:15 發表

題外話: 這個動畫是我的最愛~~~可惜p210沒有金身.....
正題:KSC好像比較像真,真的為什麼沒有人討論過?
講像真的確是KSC....無論係動作同埋隻匣都係....
不過馬記的確又多好多parts.....

全金Marui P226 with Safariland 6004

引用:
原帖由 dansm 於 7-8-2007 19:20 發表
Marui P226 with Safariland 6004
可惜我唔好大脾槍套.... 不過都好正...x200

KSC 226 with BH CQC

相機冇電,用住電話先

mirror image~

引用:
原帖由 伯言 於 7-8-2007 19:39 發表
mirror image~

真係wor

各位師兄怎樣評價KSC的226?

引用:
原帖由 madlax 於 7-8-2007 19:51 發表
各位師兄怎樣評價KSC的226?
台版5佰幾粗玩一流
KxC自家出既金架都係3佰幾  
衰在冇金屬下身 :x

不過你用黎收藏既就要買日版or老馬

引用:
原帖由 mctsang 於 7-8-2007 20:03 發表

台版5佰幾粗玩一流
KxC自家出既金架都係3佰幾  
衰在冇金屬下身 :x

不過你用黎收藏既就要買日版or老馬
沒有下身....這是個重點呢....

引用:
原帖由 madlax 於 7-8-2007 20:28 發表

沒有下身....這是個重點呢....
咁你買老馬兩兩六+吉打金身最抵玩

KSC的226有沒有機會出金屬下身?而且有沒有銀色上身?
thanks~~~

引用:
原帖由 madlax 於 7-8-2007 21:35 發表
KSC的226有沒有機會出金屬下身?而且有沒有銀色上身?
thanks~~~
冇銀色上身,要自已噴

圖入面係KxC膠架

發新話題