發新話題

[問題]KSC P226R一問

引用:
原帖由 myron21st 於 8-8-2007 21:54 發表
我暫不考慮custom.................
一樣 here....不過想睇下邊支好.....睇樣KSC優勝呀....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-8-2007 22:06 發表

一樣 here....不過想睇下邊支好.....睇樣KSC優勝呀....
可解KSC沒有金屬下身和銀色上身呢........
這和p210 6mm版沒有金屬身的道理一樣嗎....

引用:
原帖由 madlax 於 8-8-2007 22:30 發表

可解KSC沒有金屬下身和銀色上身呢........
這和p210 6mm版沒有金屬身的道理一樣嗎....
小弟對金屬身不太執著..(加上冇錢XD)...所以,暫時都可以接受...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-8-2007 22:32 發表

小弟對金屬身不太執著..(加上冇錢XD)...所以,暫時都可以接受...
但就是感覺差太遠.....

引用:
原帖由 madlax 於 8-8-2007 22:40 發表

但就是感覺差太遠.....
我未體驗過真槍....我都係當佢玩具 je~

回覆 #31 adrianyahk 的帖子

但我對KXC唔大信心

引用:
原帖由 myron21st 於 8-8-2007 23:11 發表
但我對KXC唔大信心
一般啦....我對我支台版Glock 17都可以接受既...除左隻匣...

引用:
原帖由 myron21st 於 8-8-2007 23:11 發表
但我對KXC唔大信心
何解呢??

回覆 #37 adrianyahk 的帖子

我之前有過一支同一樣既glock17.........個匣認真........

引用:
原帖由 myron21st 於 9-8-2007 00:16 發表
我之前有過一支同一樣既glock17.........個匣認真........
個死人入彈嘴...:x

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-8-2007 00:33 發表

個死人入彈嘴...:x
要批........兩個都係............

仲有...............

[attach]27569[/attach]

[attach]27568[/attach]

引用:
原帖由 myron21st 於 9-8-2007 00:38 發表

要批........兩個都係............

仲有...............

可不可以告訴我有什麼分別?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #42 WAIKO01 的帖子

看到膠的形狀有不同嗎?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-8-2007 22:06 發表

論樣的話kxc優勝很多很多很多.起碼仿真度我想也有90%.
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 myron21st 於 9-8-2007 00:16 發表
還有它的命中率,我朋友的有很多也要"大改",命中率才正常一點.
支那人 不等如 中國人

發新話題