發新話題

[問題]KSC P226R一問

引用:
原帖由 14692 於 10-8-2007 04:28 發表
等你拆
不用等 這裡有

http://www.wargameyau.net/viewthread.php?tid=37883&extra=&highlight=p226&page=3
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 10-8-2007 12:12 發表

不用等 這裡有

http://www.wargameyau.net/viewth ... ght=p226&page=3
即係我個link...

引用:
原帖由 myron21st 於 9-8-2007 01:18 發表
看到膠的形狀有不同嗎?
啊!!想問問改了些什麼?
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-8-2007 12:42 發表

即係我個link...
你個link.
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 10-8-2007 17:18 發表

你個link.

兩枝都玩過,我揀KSC 226R

引用:
原帖由 d.s 於 10-8-2007 18:20 發表
兩枝都玩過,我揀KSC 226R
冇咁準...不過大力 d.....唔....

都係打top-gas je....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-8-2007 17:56 發表

明白了,抱歉.
支那人 不等如 中國人

回覆 #63 WAIKO01 的帖子

將舊膠拔出之後再重新放入,唔係好易"一次過"放氣..............

回覆 #66 d.s 的帖子

但係講parts既'取得性', 始終馬記會多D
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 11-8-2007 04:38 發表
但係講parts既'取得性', 始終馬記會多D
Agree~枝226Marui早過KSC出咁多,已有一定市場佔有率,Parts多好正常,
不過呢次KSC枝226真係正過Marui果枝,一揸上手已分別到,奈何己失先機......

回覆 #71 d.s 的帖子

冇計, 俾人搶咗頭淡湯
不過K*C226的確好揸過馬記

商場如戰場,冇話搶唔搶嘅~
Marui嘅市場策略係Work,平民價,優質,多產,贏口卑後家下又有貫性收視.係抵佢贏喎~!

題外話: 望見Marushin話出FN 57,Marui又公佈出FN 57,雖然只有首辨,但Marui此舉已令好多原本諗住入Marushin FN 57嘅朋友改為觀望(包括我).
希望Marui唔好學WA枝M93R咁,純粹為打擊KSC而吹水啦~!!

回覆 #73 d.s 的帖子

咁老實講, 佢出既GBB手槍系列既性能都ok穩定既

引用:
原帖由 14692 於 13-8-2007 05:02 發表
咁老實講, 佢出既GBB手槍系列既性能都ok穩定既
GBB? 咩黎ga?

發新話題