23 12
發新話題

[問題]KSC P226R一問

引用:
原帖由 madlax 於 7-8-2007 15:30 發表
想問一下有無師兄用緊或有用過?
對支槍的評價係?
同馬記226比又有什麼長短處?
對不起,問題比較多,還請各師兄幫忙回答,謝謝~

Madlax~

反正係,搭單一齊問啦~~

係啦係啦,點解個個都叫我買馬記果支而唔係KSC果支既?
重有重有,佢地兩支,可唔可以放得入Blackhawk CQC或者fobus之類既手槍套?

Thanks~

引用:
原帖由 madlax 於 7-8-2007 19:15 發表

題外話: 這個動畫是我的最愛~~~可惜p210沒有金身.....
正題:KSC好像比較像真,真的為什麼沒有人討論過?
講像真的確是KSC....無論係動作同埋隻匣都係....
不過馬記的確又多好多parts.....

引用:
原帖由 dansm 於 7-8-2007 19:20 發表
Marui P226 with Safariland 6004
可惜我唔好大脾槍套.... 不過都好正...x200

引用:
原帖由 queen 於 7-8-2007 22:06 發表
我只要無rail的下身
好似出左...去"聯合國"個網度見到有...不過勁貴....

引用:
原帖由 皇家御貓 於 8-8-2007 00:04 發表

無啊......都唔知mount唔mount槍燈
其實....英軍有幾多會用P226 ar.....點都係用Browning掛

Creation-Aluminium Frame-P226 (non-rail)

引用:
原帖由 14692 於 8-8-2007 04:22 發表
唔.....有得諗
下身都八舊....點諗呀....

引用:
原帖由 queen 於 8-8-2007 20:06 發表

this one is for which one?? KXC or MXXXI???

800......is a reasonable price.
mxrui....

引用:
原帖由 myron21st 於 8-8-2007 21:18 發表
又搞到我心痕痕想買易易綠
但係睇完UX 個custom圖片...支野d色怪怪的...

引用:
原帖由 myron21st 於 8-8-2007 21:54 發表
我暫不考慮custom.................
一樣 here....不過想睇下邊支好.....睇樣KSC優勝呀....

引用:
原帖由 madlax 於 8-8-2007 22:30 發表

可解KSC沒有金屬下身和銀色上身呢........
這和p210 6mm版沒有金屬身的道理一樣嗎....
小弟對金屬身不太執著..(加上冇錢XD)...所以,暫時都可以接受...

引用:
原帖由 madlax 於 8-8-2007 22:40 發表

但就是感覺差太遠.....
我未體驗過真槍....我都係當佢玩具 je~

引用:
原帖由 myron21st 於 8-8-2007 23:11 發表
但我對KXC唔大信心
一般啦....我對我支台版Glock 17都可以接受既...除左隻匣...

引用:
原帖由 myron21st 於 9-8-2007 00:16 發表
我之前有過一支同一樣既glock17.........個匣認真........
個死人入彈嘴...:x

引用:
原帖由 myron21st 於 9-8-2007 01:43 發表
我果支就經常偏左或偏右,所以我寧可唔用,快手d reload好過
我又冇咁既問題wor...我果支ok準...微偏右only,冇改...

23 12
發新話題