發新話題

TT33的選擇.....

其實係咪  "迷版" 一定唔再出,???  係就唔等, m&p 照買冇marking 版了...
你的日子如何,你的力量也必如何

話支佢係蛋糕做.....一係正mark,一係無mark.吾好亂mark!!!
我見微軟俄文字體的SRC,火都滾X埋

新頭像好似好"寸"下咁播......肥龍手記咁

P大的大咀鳥握把下方的S$W Logo是先把原有膠印"VVE"字樣磨平。
再用電蝕刻一片薄薄的圓形Logo蝕刻貼上原位。

我試吓搵人整.有無人識畫圖..?

引用:
原帖由 聶風 於 9-11-2012 15:47 發表
我試吓搵人整.有無人識畫圖..?
有無再大一點的圖?
找到越大張圖,個誤差越少。
我可以番畫一個高清向量檔 .ai file

引用:
原帖由 RCman 於 9-11-2012 15:49 發表

有無再大一點的圖?
找到越大張圖,個誤差越少。
我可以番畫一個高清向量檔 .ai file
RCman兄.你睇吓呢個得唔得..?
http://1.bp.blogspot.com/-UZyx_j8a3eM/T2ploFoM7WI/AAAAAAAABmo/GICbKczFu14/s1600/grip.jpg

引用:
原帖由 聶風 於 9-11-2012 16:07 發表

RCman兄.你睇吓呢個得唔得..?
免強....有D細位都要估估下

我只搵到這張...

引用:
原帖由 聶風 於 9-11-2012 16:15 發表
我只搵到這張...
一路畫一路做修正

附件

9-11-2012 16:53

辛苦你..........................

引用:
原帖由 聶風 於 9-11-2012 17:02 發表
辛苦你..........................
最後我係佢site道找到catalog,
Logo會清楚好多
已找到向量檔
不過握把果個要修改

附件

Picture 16.jpg (14.58 KB)

9-11-2012 17:32

Picture 16.jpg

i hv s&w ai file ar

電蝕刻plastic???

一片薄薄的圓形Logo蝕刻貼上原位-----how to paint it black?

電蝕刻可以做埋焗油上色

Where to 電蝕刻?how to match the logo colour and grips colour?

I can't find a powerful laser in hong kong

發新話題