發新話題

TT33的選擇.....

引用:
原帖由 loveless 於 12-11-2012 11:56 發表

中環九如坊
最好大家"一咯"咁做

九如坊貴,佢又無乜工藝上的意見,靠撞手神咁

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-11-2012 12:22 發表

最好大家"一咯"咁做

九如坊貴,佢又無乜工藝上的意見,靠撞手神咁
咦, 感覺有D唔同..
年頭我速遞左部鋁殼手提電腦俾佢刻, 佢前後打左6個電話同我傾效果..埋單100大洋...

引用:
原帖由 loveless 於 12-11-2012 12:17 發表
RC兄,
S&W用既字款係1907年設計的Clearface, 同Adobe現下o個套Clearface有少少出入.
最近似係Garamond Pro, 都過到骨.....
MILITARY/ POLICE 所有字都係重新晝,不是打字的。
而S$W是用佢地pdf所抓下的Logo再偷一個邊,因為發現Grip的Logo是幼身一點,
一般做細Logo都會改變佢 scale的,唔係縮到甘細個logo字會"密"左。
因為我發現SW的一般printed matter LOGO字與Grip上的完全不同。
如果printed Matter Logo, 我係佢地D pdf檔已經能抓下向量圖了

引用:
原帖由 loveless 於 12-11-2012 12:35 發表

咦, 感覺有D唔同..
年頭我速遞左部鋁殼手提電腦俾佢刻, 佢前後打左6個電話同我傾效果..埋單100大洋...
我M249一個FN logo,A&K鋼身laser兩次,刻好淺..埋單180大洋

我見過佢laser cz75身凹凸有緻.....

M&P單野係煩ga la

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-11-2012 12:57 發表
我見過佢laser cz75身凹凸有緻.....

M&P單野係煩ga la
世上只有glock glock 好

有無師兄有槍..直徑是否14.5mm.?

引用:
原帖由 聶風 於 12-11-2012 13:29 發表
呢個只係jpg檔
我有.ai的向量檔,能提供14.5mm原大尺寸

引用:
原帖由 聶風 於 12-11-2012 13:29 發表
只用拉尺睇過,14mm

即係直徑14mm..另厚度0.2定做0.3..?

回覆 70# 的帖子

0.2好D,唔洗執咁多

Ok..!

認真!我想跟隊整m&p

我收到..但我會先做個樣板看看..是否可行..

Thank you sir!

發新話題