17 12
發新話題

TT33的選擇.....

引用:
原帖由 joey 於 8-11-2012 13:33 發表
SRX果支就算是新,支支都有花有甩油!

打左兩匣!外管同槍堂都甩曬油,重要是好多下!見曬銀!

後座力好弱!
蘇聯的槍管是銀的,中國的槍管是黑的

KWA外觀最好,不過彈匣不能扮蘇聯的

WE會出?吾係化?

Why taiwanese call M&P to 大咀鳥???

頂!我要真mark M&P呀

點解無得出牙

我係S&W半自動的fans呀

不過講起Q K....slide你laser到姐.....柄上S&W的logo又laser到?!

P大很可疑....

不過有貨真想執番支

我有支co2 full mark M&P,i want gbb ar

話支佢係蛋糕做.....一係正mark,一係無mark.吾好亂mark!!!
我見微軟俄文字體的SRC,火都滾X埋

新頭像好似好"寸"下咁播......肥龍手記咁

i hv s&w ai file ar

電蝕刻plastic???

一片薄薄的圓形Logo蝕刻貼上原位-----how to paint it black?

Where to 電蝕刻?how to match the logo colour and grips colour?

I can't find a powerful laser in hong kong

Taiwan Bother B is DIY for myself or sell it?

hku1578連槍?

引用:
原帖由 jacko 於 11-11-2012 14:47 發表

整到預我一份啦,~唔該
我又跟隊

跟著揾大火laser機煩

引用:
原帖由 loveless 於 12-11-2012 11:56 發表

中環九如坊
最好大家"一咯"咁做

九如坊貴,佢又無乜工藝上的意見,靠撞手神咁

引用:
原帖由 loveless 於 12-11-2012 12:35 發表

咦, 感覺有D唔同..
年頭我速遞左部鋁殼手提電腦俾佢刻, 佢前後打左6個電話同我傾效果..埋單100大洋...
我M249一個FN logo,A&K鋼身laser兩次,刻好淺..埋單180大洋

我見過佢laser cz75身凹凸有緻.....

M&P單野係煩ga la

17 12
發新話題