發新話題

今日新入手

$2600?都ok價woo,但我想問吓個膠波箱頂唔頂到底中力,同埋成日聽人講後置的彈匣設計有好多設計上的問題,咁so far係咪都冇乜問題?同埋個彈匣最多可以有幾多發呢?

回覆 #31 pat_lee_lee 的帖子

我個槍身編號已經锈到睇唔到啦.........
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 sas190 於 8-8-2007 20:53 發表
我個槍身編號已經锈到睇唔到啦.........
搵個煉金術師搞搞佢....

回覆 #34 adrianyahk 的帖子

引用:
原帖由 潮人 於 8-8-2007 13:02 發表
底中力....應該末必得喇.....始終係膠波箱....打原裝power就ok
彈匣最多130
用馬記彈匣咪得囉
用GG 500都得
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

今日見"唐狗"有得賣!!!好多人買緊!!

回覆 #32 潮人 的帖子

請問膠波又點解無底中力?
你試過拆開嘛,你之前用過膠波箱嗎?
你試過換料嘛?
原裝power 就兩面?
有無試過入條1 J 彈弓落去?
睇下一面穿唔穿到呢

引用:
原帖由 29Commando 於 9-8-2007 00:48 發表
請問膠波又點解無底中力?
你試過拆開嘛,你之前用過膠波箱嗎?
你試過換料嘛?
原裝power 就兩面?
有無試過入條1 J 彈弓落去?
睇下一面穿唔穿到呢
試過, 唔穿

回覆 #39 queen 的帖子

1J 正常就穿一凸一,就當因為鎗管長度唔同,俾你只穿得一面,但居然宜家唔穿,會唔會漏氣呢?
一個漏氣的波箱要有兩面力原裝力(我枝猩猩原裝係大裂底中),究境要幾多J彈弓先至得呢?
而呢條咁既彈弓裝係其他鎗度,究境會有咩力呢?

一個咁簡單既推論,應該係一個謎就只有潮人哥識答

引用:
原帖由 29Commando 於 9-8-2007 00:59 發表
1J 正常就穿一凸一,就當因為鎗管長度唔同,俾你只穿得一面,但居然宜家唔穿,會唔會漏氣呢?
一個漏氣的波箱要有兩面力原裝力(我枝猩猩原裝係大裂底中),究境要幾多J彈弓先至得呢?
而呢條咁既彈弓裝係其他鎗 ...
所以....我從來無睇少佢D膠波...

回覆 #41 queen 的帖子

queen 爺,上次同你玩過一次大 game ,見你枝鎗蕉蕉聲耶,點解既?
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 9-8-2007 01:14 發表
queen 爺,上次同你玩過一次大 game ,見你枝鎗蕉蕉聲耶,點解既?
再比人拆過睇過, 話我上次安波箱有D位唔太啱(又合得埋打得出先神奇..), 而家無事啦..

回覆 #43 queen 的帖子

太神奇了,重以為係鐳射鎗
Exemplo ducemus
[img][/img]

回覆 #44 marcooo 的帖子

發新話題