發新話題

今日新入手

引用:
原帖由 (=_=) 於 9-8-2007 00:02 發表
今日見"唐狗"有得賣!!!好多人買緊!!
"唐狗"有賣既係國狗, 唔係星
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

其實買G L85好定★ L85好?
請問邊支好呢?
想聽聽各位師兄既意見
同內部既構做,表現.外表等等
A1型D定A2型?

THX

G係L85A1,L85A2
★係L85A2,L85A2Carbine,L85SMG,L86LSW

唔知有冇錯

回覆 #47 Ate120 的帖子

各有各好.....
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 MF 於 9-8-2007 07:59 發表

"唐狗"有賣既係國狗, 唔係星
我梗知啦!不過到時通街都係

回覆 #49 (=_=) 的帖子

跌價

引用:
原帖由 14692 於 9-8-2007 17:50 發表
跌價
咁又唔怕入番枝玩吓lu!!!

回覆 #51 (=_=) 的帖子

入番把做spare parts

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-8-2007 21:13 發表

搵個煉金術師搞搞佢....
煉金術師都搞佢唔掂....
唯有同自己講:"真槍都係咁啦~!!"黎安慰自己..........
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

我支LSW暫時得**有出
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 10-8-2007 00:29 發表
或者史前既mxc

引用:
原帖由 MF 於 10-8-2007 00:29 發表
豬豬soon , maybe
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

**支lsw重到..............

引用:
原帖由 sas190 於 10-8-2007 00:41 發表
**支lsw重到..............
我次次當練大隻

引用:
原帖由 MF 於 10-8-2007 00:42 發表

我次次當練大隻
淨係支l85己經夠我練啦........

....my one is SA80 + UGL......really very very heavy

發新話題