22 12
發新話題

[KSC/KWA] KSC AK74M 之整容-1

KSC AK74M 之整容-1

AK74M變AKS74!

附件

13-11-2012 02:28

勁!請問用邊隻牌子摺托,改位多唔多?有冇試裝唔裝到RIS?
thx

CHING 支鎗好唔好玩. 性能如何, 後座力大唔大?

C Hing 快D整個開箱文啦!

有冇得變akb48
我生得聰明得罪你咩!!!

delete..THX

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 13-11-2012 18:26 發表
有冇得變akb48
i know what you are talking about,HE HE.....

goddammit  AKB48 song is playing in my head.  

請問師兄個三角柄是正品嗎?是否需改位才能裝上?
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

我都想知用到邊個brand 既 ris,  grip 同 stock,  help push

請問用邊隻牌子摺托??
邊度買??
THX

推一下, 求樓主講講用咩托

我都答你地唔到係咩牌子,因為只係係一枝壞左嘅AEG AK74U上拆下的,仲要係人地俾我的。

至於開箱文,只係得以下幾項:
1.平-2650,仲想點;
2.靚-全金屬,做功無挑剔。加上原槍冇鑊氣,唔似其他牌子新槍都要整依樣、換果樣;
3.正-十度之下,仲可以一FULL清匣,係得KSC做到;
4.勁-力度唔駛多講;

That's all.

Thx樓主, 請問個尾托使唔使改? thx

留番俾你地自己探索下啦,咩都講清講楚,就失去左意義啦。

22 12
發新話題