發新話題

[Viper Tech] 毒蛇出新槍 SR-15/16

引用:
原帖由 garyyanykw 於 30-11-2012 12:11 發表
衣何B係特約經銷,可能會有得賣
佢仲賣緊2011的貨尾

引用:
原帖由 RCman 於 30-11-2012 12:17 發表

佢仲賣緊2011的貨尾
新槍款可能會返都唔定呢...
BTW呢排佢都返咗啲蛇蛇散件

引用:
原帖由 garyyanykw 於 30-11-2012 12:35 發表

新槍款可能會返都唔定呢...
BTW呢排佢都返咗啲蛇蛇散件
係,都真係好散.....buffer tube, spring 同骨,
不過最奇果件parts就係M7A1 的7.5" steel outer barrel
肥蛇從來都無出過M7A1,點會有呢個尺寸的barrel 呢

引用:
原帖由 RCman 於 30-11-2012 12:53 發表

係,都真係好散.....buffer tube, spring 同骨,
不過最奇果件parts就係M7A1 的7.5" steel outer barrel
仲有A1款同M4款無刻印上下身賣...

引用:
原帖由 RCman 於 30-11-2012 12:53 發表

出比你發揮下DIY嘛
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

今次騎士花應該冇版權問題? 之前香港只得蛇花版
如係真係熱愛呢隻型號無得慳喇, 派米冇咁靚又停產, 特別款又鍛造冇乜機會係第二個系統再出,個殼都值回票價除非佢炒價
原裝效能唔滿足可玩住Co2匣先, 一係換鋁Bolt或自己改番WA Bolt , 如果佢復刻隻A2槍身小弟都有興趣 ,
最可惜井成派米都收埋左 , 唔係有得打價格戰, 我地執折扣價就好

引用:
蛇D鋼槍管好齊全  砌民版野一流~~

台灣那邊VFC已拿到KAC的AEG版授權.
如VFC做野,可能連E枝都隨時摺得.
(你見蛇蛇都將貼紙取落Dmarking上面,他們自已都知咩事...)
希望ehxxxy拿拿聲返D回來就好了.

不過話時話,都唔明ehxxxy做咩,入DXM177,M4CQB等,全部係蛇marking, 人家正式比了錢crybrgun,正式有colt marking的XM177又唔入,都唔知攪咩....

引用:
原帖由 mk23 於 30-11-2012 17:55 發表
台灣那邊VFC已拿到KAC的AEG版授權.
如VFC做野,可能連E枝都隨時摺得.
(你見蛇蛇都將貼紙取落Dmarking上面,他們自已都知咩事...)
希望ehxxxy拿拿聲返D回來就好了.

不過話時話,都唔明ehxxxy做咩,入DXM177,M4CQB等 ...
蛇蛇啲馬仔marking版權只可以在台灣本土使用

回覆 24# 的帖子

車. 他們咪又係噤入枝蛇蛇的落晒真品及用馬仔marking的M16A1返來賣.關咩事....

香港正貨就蛇marking, 水貨就 ,
其實R@M4唔係因為避版權而改騎士又冇事? 定呢隻斧頭騎士要授權先得
不過算喇, 舖頭入新版都唔多會再入蛇marking, 正價實冇人要, 7,8折就ok, 新版新款佢肯唔肯先 ,
E記d蛇花11版估計都係原廠散貨入番黎, 買得呢個價唔差個d錢,因深刻陽極費都係番到

如果香港真係蛇花,底下托訂台版應該有機會, 再唔係去xx拍賣代訂可安心

本來年尾雙糧預算係hk416c同ak105……點知毒蛇出技如此毒的sr16……如果今次香港有得買真marking版,416c同ak105都要壓後………仲要買真品加上去……

回覆 23# 的帖子

舊既唔去新既點黎

毒蛇d數...算吧啦.
浪費左d咁好既CNC機. 有時真是覺得點解唔識氣槍原埋都要去生產...

引用:
原帖由 dennislau1 於 1-12-2012 10:22 發表
毒蛇d數...算吧啦.
浪費左d咁好既CNC機. 有時真是覺得點解唔識氣槍原埋都要去生產...
真係甘差?小弟從未接獨過肥蛇M4,原聞其詳

發新話題