53 1234
發新話題

[Viper Tech] 毒蛇出新槍 SR-15/16

老實簡單經驗講句, 如果心態係收藏,把玩,間中打下,原裝唔改呢類近廠都合適,
如果要主力落場, 想爽打連發, 唔用Co2匣或唔改裝唔換件,呢d類近廠對比下都會失望, 正如心態係收藏, 買之P,KSZ唔改都係一樣,

仿VVA原裝唔改又睇得下又打得下只得新版B0MBER, 但兩方面對比下水平唔算高, 結論所以VVA無論CNC身定鍛造身,高要求始終要經過"改"先得, 睇要求想較行順暢定外殼好, 睇想改內部較多,定改表面較多, 有錢彈匣就玩正廠WA & Co2,抵玩就PGZ,之P PMAG, B0MBER匣,
玩GBB咩牌子落坑都難免 , 唔講咁多, 要體驗下先知

引用:
原帖由 RCman 於 30-11-2012 12:17 發表

佢仲賣緊2011的貨尾
放心!應該過多兩三日就返到貨。

引用:
原帖由 mk23 於 30-11-2012 18:32 發表
車. 他們咪又係噤入枝蛇蛇的落晒真品及用馬仔marking的M16A1返來賣.關咩事....
香港既舖點賣毒蛇好難控制到,人地合約係咁訂MA。

引用:
原帖由 dennislau1 於 1-12-2012 11:20 發表
試過Friend 果枝(真是上手試), 是冇一隻彈匣順利打得出...
一支半支好難下定論,亦都片面左D。你講呢個情況我相信好多牌子都有出現過,唔會單單只有毒蛇。

引用:
原帖由 4jai 於 1-12-2012 14:00 發表

唉...講到呢度
RA果個KAC身,BURST刻字簡直係不知所謂...
仲夠膽同人講跟真槍完美MARKING......
不能同意更多!!

引用:
原帖由 loveless 於 1-12-2012 15:21 發表

小弟有3支蛇o咼, 打唔出我買黎托乎?
小弟都有兩支,小執之後再加上狂操一輪( 約1﹣2000發,包括打空炮在內 )
極之順,打連發爽過我支老井,可能短行程有關。

引用:
原帖由 loveless 於 2-12-2012 11:38 發表

2011年開始的蛇, BOC/撞針座/bolt stop/擊鎚/擊鎚bearing/彈簧/菊花座都不再是WA系統, WA系彈匣亦要拆走切氣片.
2010年的蛇, 基本上內件火控可以和井勝/Prime亂換, 條bolt亦可以直接放入10/11井勝打.
上下身窿 ...
同意!!我反而係毒蛇可爽連發,井井唔打連發既話,扣單發就十分之穩定。
都係可靠的老朋友!

引用:
原帖由 2slow 於 3-12-2012 10:56 發表
聽兩位師兄咁講, 蛇的確要儲返把...
另WA系統的彈匣應該通用吧? 唔想再買多另一個系統的彈匣   

不過要再等等先出, 因為想要URX3.1版本... 真係靚到暈

http://www.knightarmco.com/wp-conten ...
無錯,真係好正,期待期待

53 1234
發新話題