53 1234
發新話題

[Viper Tech] 毒蛇出新槍 SR-15/16

毒蛇出新槍 SR-15/16

SR-16E3 CQB CARBINE GBB
條骨幾靚仔

轉貼: http://www.vipertech.com.tw/news_txt.php?num=44

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

肚蛇做了貼紙,令人聯想到貼紙低下的是深刻哦
CQB 是我柸茶

毒蛇幾靚

引用:
原帖由 RCman 於 30-11-2012 10:56 發表
CQB 是我柸茶
條骨可惜唔用最新的URX
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 4# 的帖子

引用:
原帖由 2slow 於 30-11-2012 11:10 發表

條骨可惜唔用最新的URX
URXII 都OK ga la
重點係個body

引用:
原帖由 RCman 於 30-11-2012 10:56 發表
CQB 是我柸茶
哇條片有marking睇...
唔知係咪KAC既受權呢
http://www.vipertech.com.tw/download_txt.php?num=37

引用:
原帖由 hawk2914 於 30-11-2012 11:17 發表
請問各師兄本港邊度有得買或訂呢 many thanks
我都想知, 本港好似比較少見...
等其它師兄回啦

引用:
原帖由 2slow 於 30-11-2012 11:24 發表

哇條片有marking睇...
唔知係咪KAC既受權呢
http://www.vipertech.com.tw/download_txt.php?num=37
條片見到URX III呀

如果毒蛇的售後服務 / parts 係香港容易方便買到, 佢d 槍係買得過
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 30-11-2012 11:35 發表
如果毒蛇的售後服務 / parts 係香港容易方便買到, 佢d 槍係買得過
要訂...去台灣訂都怕唔會太難

引用:
原帖由 RCman 於 30-11-2012 11:31 發表

條片見到URX III呀
邊樹有得買

引用:
原帖由 2slow 於 30-11-2012 11:47 發表

邊樹有得買

我有條老番URXIII 8"
不過無tools裝唔到

引用:
原帖由 RCman 於 30-11-2012 11:48 發表

我有條老番URXIII 8"
不過無tools裝唔到
14樓有tools賣... 不過可能同條老番骨一樣價

衣何B係特約經銷,可能會有得賣

53 1234
發新話題