43 123
發新話題

[KSC/KWA] KWA Kriss今個月出....

KWA Kriss今個月出....

冬天先嚟出咁有信心
今次應該唔會又係得個講字啦掛
http://www.youtube.com/watch?v=NYo84iI-zas&feature=g-u

呢支又係必買x!!
今個假期好多野要買, 真係賣C忽都唔掂
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 1-12-2012 14:52 發表
呢支又係必買x!!
今個假期好多野要買, 真係賣C忽都唔掂
你就好啦ching, 我都好想要一枝呀

希望係真啦

今個聖誕必入

不過可能黎到香港.都差唔多真係到1月

引用:
原帖由 holy1 於 2-12-2012 02:18 發表
希望係真啦

今個聖誕必入

不過可能黎到香港.都差唔多真係到1月
佢係我係COD 入面既愛槍,玩具未出,玩住虛擬頂住先。

可能要成3K
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

都係預算之內既.  

正 ! 又要儲定錢

又一cqb利器

睇ARMS好似第一水用KSC出!
日期係1月先出

彈匣不能和Glock17/18系列共用嗎

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 4-12-2012 15:11 發表

佢係我係COD 入面既愛槍,玩具未出,玩住虛擬頂住先。
Akimbo Vector

引用:
原帖由 rYaN 於 5-12-2012 01:08 發表
睇ARMS好似第一水用KSC出!
日期係1月先出
Evike條片話聖誕前有售呢, 我地都差唔多掛
http://www.youtube.com/watch?v=NYo84iI-zas&feature=player_embedded

引用:
原帖由 2slow 於 5-12-2012 11:31 發表
聽kw@講個數係.45版,用唔倒17/18匣...

引用:
原帖由 2slow 於 5-12-2012 11:31 發表
No

43 123
發新話題