發新話題

[GHK] ghk ak or ksc ak

如果唔指定要全開膛,  GXK & KSZ一般冇死
現時整體GXK>KSZ,  G牌鋼身, 多人玩有原廠件支持
未來整體KSZ>GXK,  K牌多數買得番原廠件,亦有可能出補品, 加上槍平氣化&穩定度有保証, 本身有強化內件一般玩得過,

其實現時兩支明顯未完善有缺點除非唔在意, GXK衰外表細節錯多, KSZ衰冇備用件
個人意見, 小弟會選擇等第二版 ,即使玩第一版都唔會太投入, 觀望歷史遲d多數會有更靚外表或更穩定既版本出現
有等錯冇買錯

有冇師兄有KSC AK,可以比啲意見!
I Love my Yuki Meow

有冇師兄有KSC AK,可以比啲意見!

ksc ak la

ksc ak la 無得輸

最後我係E興趣買咗GHK AK105,正等緊偷運回家!

引用:
原帖由 JBL 於 19-12-2012 23:52 發表

打CO2包你爽到震.......
野野有力!剛剛星期日至爽到high high

附件

20-12-2012 15:12

我又post...

附件

20-12-2012 16:02

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

如果係睇咗你地啲毒相,袱就唔會冇咗絞仟銀

隻CO2甲有冇原裝款呢?

引用:
原帖由 combatfung 於 20-12-2012 16:05 發表
隻CO2甲有冇原裝款呢?
原裝款既意思係

AKM 打 7.62 隻匣彎d
AK105打 5.45 隻匣直d
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 20-12-2012 16:02 發表
我又post...
無人性..放毒.... GHK橙色彈匣出了...

引用:
原帖由 聶風 於 20-12-2012 16:21 發表

唔關我事ga, 毒王post先

你都放毒啦   
得個殼嗎?? 幾錢呀??

引用:
原帖由 聶風 於 20-12-2012 16:21 發表

原來係Samoon出的?
原似為係GHK製,呢塊橙皮裝上AKS74就一流啦!

AK105打 5.45 隻匣直d款

發新話題