發新話題

[GHK] ghk ak or ksc ak

想請教下, 最新版既GHK, 可否如KSZ o甘, on safe 時拉唔到 bolt?

合體後整張相睇下!
I Love my Yuki Meow

拉到的!
引用:
原帖由 loveless 於 22-12-2012 22:00 發表
想請教下, 最新版既GHK, 可否如KSZ o甘, on safe 時拉唔到 bolt?

今日試咗連射,以今日室溫十多度計,充氣約6秒,一雞清甲,爽!
感覺似AGM M4

RC 師兄
有無GHK AK HOP UP 既心得
我搞極都唔掂.................
THX

去三根買 first red hop up膠

KWA AK操控一流,質料九流

KWA AK操控一流,質料九流
亞鉛身比撞鎚鋼PIN磨到起粉

今早剛送到來,
還送上GHK 矽油及新版Hop-up抗凍膠給我,真夠細心

附件

27-12-2012 11:27

27-12-2012 11:27

回覆 68# 的帖子

我都想訂><,引死人
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 RCman 於 27-12-2012 11:27 發表
今早剛送到來,
還送上GHK 矽油及新版Hop-up抗凍膠給我,真夠細心
我想訂佢個高初速飛機連bolt 果SET 野~~用落74U
仲有佢個網有 果D魔法珠放係匣 氣江內 有無用的??
有無岩74U用既滅聲?

引用:
原帖由 charlize099 於 25-12-2012 16:41 發表
THX~~

引用:
原帖由 sk8er 於 27-12-2012 11:48 發表

我想訂佢個高初速飛機連bolt 果SET 野~~用落74U
仲有佢個網有 果D魔法珠放係匣 氣江內 有無用的??
有無岩74U用既滅聲?
我反而想訂佢set GHK Blowback Bolt 後座力活塞

引用:
原帖由 RCman 於 27-12-2012 16:37 發表

我反而想訂佢set GHK Blowback Bolt 後座力活塞
果個 只係屋企打空炮才用得著
但高初速飛機好怕過JJ
岩岩見到出左電木色匣 ~有得訂~~
唔知依個岩唔岩用呢?
http://shop.ehobbyasia.com/aabb- ... encer-14mm-ccw.html

引用:
原帖由 sk8er 於 27-12-2012 16:52 發表

果個 只係屋企打空炮才用得著
但高初速飛機好怕過JJ
岩岩見到出左電木色匣 ~有得訂~~
唔知依個岩唔岩用呢?
http://shop.ehobbyasia.com/aabb- ... encer-14mm-ccw.html
你74U可能對電木色匣有興趣,不過個色是否太橙呢?
至於個高初速飛機,你可以email問在佢先,
佢地回email好有效率,不會像14樓的石沈大海

其實,我訂過兩個台灣的店子,於客人的email都會再短時間內能夠回覆,
至少有無,折換多少錢美金(因為台灣店子,我們網上買都是用US$計算)
都很快,這才是做生意之道。不會email了幾天還沒有人回應的。

引用:
原帖由 RCman 於 27-12-2012 16:58 發表

你74U可能對電木色匣有興趣,不過個色是否太橙呢?
至於個高初速飛機,你可以email問在佢先,
佢地回email好有效率,不會像14樓的石沈大海

其實,我訂過兩個台灣的店子,於客人的email都會再短時間內能 ...
我睇過佢段片 0.2 BB 有成142m卅s 岩岩過
佢粒hop up 膠好唔好用?∼

發新話題