發新話題

[GHK] ghk ak or ksc ak

聴過好多朋友及師兄之言 , 我寧願揀GHK AK 105 2012 ver 囉

引用:
原帖由 sk8er 於 27-12-2012 18:57 發表

我睇過佢段片 0.2 BB 有成142m卅s 岩岩過
佢粒hop up 膠好唔好用?∼
我未換Hop-up膠,因為係送的
個灰色Hop-up膠佢話係凍天用,夠細心。支GHK油都值$35

附件

27-12-2012 19:42

引用:
原帖由 RCman 於 27-12-2012 16:58 發表

你74U可能對電木色匣有興趣,不過個色是否太橙呢?
至於個高初速飛機,你可以email問在佢先,
佢地回email好有效率,不會像14樓的石沈大海

其實,我訂過兩個台灣的店子,於客人的email都會再短時間內能 ...
台灣個邊d槍鋪服務態度真係好好,唔論Email或facebook問野都好快回复...
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
原帖由 sk8er 於 27-12-2012 11:48 發表

我想訂佢個高初速飛機連bolt 果SET 野~~用落74U
仲有佢個網有 果D魔法珠放係匣 氣江內 有無用的??
有無岩74U用既滅聲?
訂左.未得閒裝.晚晚收夜..

引用:
原帖由 聶風 於 28-12-2012 02:16 發表

CHING 你有好多支AK咩?
買多咁隻飛機既?!全部係後座力飛機??

引用:
原帖由 sk8er 於 28-12-2012 10:13 發表

CHING 你有好多支AK咩?
買多咁隻飛機既?!全部係後座力飛機??
現有2支GHK,買定可能會買多支AMK..

引用:
原帖由 聶風 於 28-12-2012 16:11 發表

現有2支GHK,買定可能會買多支AMK..
真係好多~~咁多AK
我支74U 都未玩掂....下支GBB 都唔諗至....雖然對kriss好有興趣....x!!

今日剛訂了尾柄,師兄個高初速飛機那裹訂的?
I Love my Yuki Meow

引用:
原帖由 combatfung 於 28-12-2012 16:33 發表
今日剛訂了尾柄,師兄個高初速飛機那裹訂的?
都係SAMOON.但我未裝不過睇到裡面唔係飛標係粒鋼珠..

我岩岩收左一支二手ghk aks74u, 用0.25g bb, 統之氣top gas,第一槍有1.1x j, 之後就跌到落0.98j 左右
本來以為賣家換左1J 飛機,琴日去左wgx 買返隻原裝飛機,今日試,都係同上面一樣結果
我想問有冇ching 知點解??

ching, can u sell me one ???
引用:
原帖由 聶風 於 28-12-2012 02:16 發表

Sell me one la

C兄想問連運費幾錢?想訂個返黎改落ksc ak度
引用:
原帖由 RCman 於 27-12-2012 11:27 發表
今早剛送到來,
還送上GHK 矽油及新版Hop-up抗凍膠給我,真夠細心

引用:
原帖由 hei-c 於 31-12-2012 20:17 發表
C兄想問連運費幾錢?想訂個返黎改落ksc ak度  
US$14

Thx c兄

發新話題