34 123
發新話題

射氣槍射到悶, 試下真槍呢!!!

射氣槍射到悶, 試下真槍呢!!!

有日朋友介紹, 到某鎗會試真槍.   9mm Glock 17, H&K USP, Ruger P94,  .38左輪, Glock 22 (.40) , 357 密林...非常過引...

好似好好玩禁喎

....羨慕

ching,大陸會收費費嗎?

引用:
原帖由 dannytak 於 9-8-2007 23:02 發表
ching,大陸會收費費嗎?
咩叫"收費費" ?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #5 皇家御貓 的帖子

Sorry!手快快打錯,應該是(收費貴嗎?)

覺得係大陸玩槍有D........危危地~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 dannytak 於 10-8-2007 00:31 發表
Sorry!手快快打錯,應該是(收費貴嗎?)
個個某槍會walk in價唔係十蚊粒mei ?  超貴
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

回覆 #7 sas190 的帖子

ching你唔係以為段film係大陸映嗎?

回覆 #7 sas190 的帖子

係高危
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 dannytak 於 10-8-2007 01:25 發表
ching你唔係以為段film係大陸映嗎?
only that Chxxa Gxn Club have that kind of facility gar jei (Civilian use)
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

Yeah. That is Chixxa Gux Clxb.  In Kwun Tong....
Bullet 價唔係十蚊粒....
收費 around (非member)
$150 靶場費 (member $75 - $150 )
$250 靶場 supervisor (member no need this charge)
Bullet : .22     $1.9
           9mm  $4.3
           .38     $4.6
          .40      $5.x
          .45      $~$6
          357 Magmum  ~$6
         shot gun $15

非member can only visit gun club 2 times in yr whole life.

引用:
原帖由 alexl 於 10-8-2007 08:52 發表
Yeah. That is Chixxa Gux Clxb.  In Kwun Tong....
$250 靶場 supervisor (member no need this charge)
Bullet : .2 ...
although HKRA is a bit cheaper .......
but it sounds "reasonable" since have air-conditioning.  

大約係十幾年前係[犀厲湖]射過56式, 射下射下覺得D槍有D唔係好妥, 同工作人員講但佢話冇事.
一黎我俾咗錢, 一黎當時年紀小唔知驚, 決定繼續玩.
跟著到第2匣時, 個UPPER COVER好似D劣質的翻版電槍一樣成個飛上黎, 我成面就被噴到黑哂, 好彩應該係塵之類, 完住唔熱, 唔係容都毀埋...
眼光光~

引用:
原帖由 alexl 於 10-8-2007 08:52 發表
Bullet : .2 ...
差唔多五蚊一發9mm....打1匣冇成舊水...

34 123
發新話題