發新話題

KC-02 (10/22) 開箱

”草草”下咪有鑼!仟其咪張支1022改到成支M4樣及九不像既Bulpup或不知所謂TACTICAL樣!

要改就改支粗管木柄有鏡傳打•22LR practical rifle match既實用型槍!不過唔平!

回覆 16# 的帖子

How about the Tapco Stock ...

引用:
原帖由 Tekkno 於 10-12-2012 13:32 發表

冇法加州10飛上限     

真係手軟, 10/22 個Trigger pull 又咁重
幾多lb力?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-12-2012 13:38 發表

幾多lb力?
~10 lbs     

引用:
原帖由 Tekkno 於 10-12-2012 13:36 發表

我反而想裝 KJ 個身上去, 夠特別   實唔會同人撞 , 又可以扮 BB彈槍
好WOR, 改完個身放比D 有KJ KC 02 既人, (換身)
你的日子如何,你的力量也必如何

我都想下年買支真ge "KC-02"返去玩

引用:
原帖由 Tekkno 於 14-12-2012 15:27 發表

~10 lbs     
都唔算好重姐。。。香港警察用緊果支m10都15lb力。。。

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 怒人甲 於 14-12-2012 15:28 發表

好WOR, 改完個身放比D 有KJ KC 02 既人, (換身)
佢一定會keep返起個真柄。。。
玩具柄容咩易打兩下散晒
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-12-2012 15:41 發表

都唔算好重姐。。。香港警察用緊果支m10都15lb力。。。

可能小弟冇力, 拎起支 10/22 都手震

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-12-2012 15:42 發表

佢一定會keep返起個真柄。。。
玩具柄容咩易打兩下散晒
Tapco 柄 都感覺上唔係好實淨

引用:
原帖由 Tekkno 於 11-12-2012 18:01 發表
How about the Tapco Stock ...
Well

So many people liked the Tapco stock

我都有一支,20年前都係賣4600HKD,重要你DX木柄

Kc 02....咁啱軍醫都有支,不過我支口徑再細少少......

Happy shooting!

附件

9-1-2013 21:44

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 9-1-2013 21:44 發表
Kc 02....咁啱軍醫都有支,不過我支口徑再細少少......

Happy shooting!
very sweet crxsman 1077 collection!

發新話題