發新話題

KC-02 (10/22) 開箱

回覆 43# 的帖子

我都有,重要個槍友唔玩,連個牌都唔要,我就接收左支M1187,平過廣華街二手,都是1K添

1K HKD?

唔新聞,如果你唔要個牌,d槍一係送比有牌的人,而且重要會方OK,如果唔係就要交去政府槍房,渣都冇

回覆 48# 的帖子

Just wondering, what kind of guns you can own in the rifle club?

Yes,申請放在家都唔批了

引用:
原帖由 dannytak 於 14-1-2013 15:00 發表
唔新聞,如果你唔要個牌,d槍一係送比有牌的人,而且重要會方OK,如果唔係就要交去政府槍房,渣都冇
咪係........

做咩無啦啦唔要個牌

引用:
原帖由 Tekkno 於 18-1-2013 13:04 發表
做咩無啦啦唔要個牌
費用重皮.....??

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

D槍唔係仲貴仲有價值咩

上星期三係上"山"打左200發! 又係KC02

引用:
原帖由 Tekkno 於 13-1-2013 17:51 發表

.17HMR is easy to find but expensive ( around same price as .22 magnum) , i wouldnt take the risk of doing so
記得幾年前曾經講過.17hmr 並唔適用於半自動: http://www.opticstalk.com/17-hmr-semi-auto-recall_topic18858.html

引用:
原帖由 b9296 於 19-1-2013 11:32 發表

記得幾年前曾經講過.17hmr 並唔適用於半自動: http://www.opticstalk.com/17-hmr-semi-auto-recall_topic18858.html
我未試過買 .17Hmr wo.. 加上 .17 至少 $0.2 usd/ round, .22lr 先至係 $0.03 usd/ round

引用:
原帖由 rho837 於 18-1-2013 18:39 發表
上星期三係上"山"打左200發! 又係KC02
上"山" ?      小心打親人 wo.. .22 effective range 都可以 more than 1 mile ga wor

2/18/13
小弟第一支槍今日以高價$@*))賣咗出去
賺咗小小但吾係好舍得 始終係小第玩咗咁耐bb彈槍之後嘅第一支真鐵

引用:
原帖由 Tekkno 於 19-2-2013 06:24 發表
2/18/13
小弟第一支槍今日以高價$@*))賣咗出去
賺咗小小但吾係好舍得 始終係小第玩咗咁耐bb彈槍之後嘅第一支真鐵
why selling it?
點解仲有得賺既, 新槍都係$2K
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題