發新話題

[WE] 重現三支箭的PX-4

引用:
原帖由 kai_matt 於 20-12-2012 11:51 發表
朱古力漿nutella就聽過==
哈哈, 但做工唔錯喎, 唔知多唔多野執呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

PX4係我下支想打做的
不過西京初返的下身太光面。
所以當時無買到。

引用:
原帖由 2slow 於 20-12-2012 12:00 發表
星雲~ 真係一舊雲, 未聽過
未聽過係正常~挽下手係空殼公司一間,
大家别忘記,呢個下体係冇授權的...
一個唔該就收律師信,倾唔掂數就告到出唔到~
比着你都要保護下自己啦~

引用:
原帖由 d.s 於 20-12-2012 16:40 發表

未聽過係正常~挽下手係空殼公司一間,
大家别忘記,呢個下体係冇授權的...
一個唔該就收律師信,倾唔掂數就告到出唔到~
比着你都要保護下自己啦~
哇! 比你咁樣一講, 出面會好快無晒貨
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 20-12-2012 16:50 發表

哇! 比你咁樣一講, 出面會好快無晒貨
呢類偷雞產品有心入就好立定一兩個啦,

君不見d大型online shop都避嫌而唔入貨嚟賣咩?

引用:
原帖由 JBL 於 20-12-2012 20:22 發表

係日本唔算偷雞,日本仔法例列明玩具槍啇標刻印跟足真槍都唔算侵權,所以KSC嘅HK系手槍跟到足刻印U記都吹佢唔脹.......
啊!若然係咁,何解Marui同KSC又要避開唔索性出三支箭Full marking呢又??

引用:
原帖由 JBL 於 20-12-2012 22:00 發表

因為WA同廠取巧買咗三支箭嘅所謂「全亞洲獨家玩具槍版權」,佢周圍告其它廠告到上法庭,
法庭竟然判WA嬴,於是全日本得WA嘅手槍可以FULL MARKING出三支箭嘅手槍,KSC同馬記都比佢告到怕怕,唔 ...
原來係咁, 咁呢間'星雲'又會唔會被WA告呢

引用:
原帖由 2slow 於 20-12-2012 22:06 發表

原來係咁, 咁呢間'星雲'又會唔會被WA告呢
你有無見元素比人告?

回覆 20# 的帖子

small執 or big執...??
will buy it tmr

引用:
原帖由 JBL 於 20-12-2012 22:16 發表

我比槍店搞嘅,個師傅話以後唔裝呢隻PX-4個下身......
真係甘難執?
我有打算入手bor
唔係支M9打左尖....我上星期已入手

發新話題