16 12
發新話題

[KSC/KWA] MY NEW TOY KRISS VECTOR

MY NEW TOY KRISS VECTOR

拿出四支pin就能上下拆開,非常簡單

三支SMG外型大小對比

尋日出槍街,見到好多人都拎住一支,唔係見佢個價炒高咗,都想入返支

我係其中一個終於趕及末日到手。
Btw,個價有炒高咩?唔再係公價?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 22-12-2012 11:39 發表
我係其中一個終於趕及末日到手。
Btw,個價有炒高咩?唔再係公價?
要套裝跟多隻匣一set買,承惠2880

冇貨點會唔炒高呀

引用:
原帖由 garyyanykw 於 22-12-2012 12:38 發表

要套裝跟多隻匣一set買,承惠2880
早買早享受, 遲買平幾舊
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 22-12-2012 13:56 發表

早買早享受, 遲買平幾舊
今次唔係早買平幾舊咩
signature oversize

引用:
原帖由 Terryimac 於 22-12-2012 14:11 發表

今次唔係早買平幾舊咩
係訂果d人先係

其實睇你鍾意用放大鏡定望遠鏡睇

放大鏡既, 係呀,而家炒左

望遠鏡既, 過多幾年, 入面都係咁既料, 但又貴多幾舊

呢幾日出槍街, 間間鋪都有人出槍, 價錢更是海鮮價
問價淨買匣又話無貨, 轉頭有人買套裝又見有匣x2 喎...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 22-12-2012 14:38 發表
呢幾日出槍街, 間間鋪都有人出槍, 價錢更是海鮮價
問價淨買匣又話無貨, 轉頭有人買套裝又見有匣x2 喎...
上W豬C訂囉,名碼實價,訂淨匣都係幾日就有得拎

槍街一向都咁現實架啦

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 22-12-2012 14:26 發表

係訂果d人先係

其實睇你鍾意用放大鏡定望遠鏡睇

放大鏡既, 係呀,而家炒左

望遠鏡既, 過多幾年, 入面都係咁既料, 但又貴多幾舊

用平光鏡睇都係扺

引用:
原帖由 Terryimac 於 22-12-2012 14:56 發表

用平光鏡睇都係扺
夜視鏡都係

W豬C係咪重做緊2250個價??

引用:
原帖由 king6 於 22-12-2012 11:12 發表

拿出四支pin就能上下拆開,非常簡單

三支SMG外型大小對比
http://farm9.sta ...
造型同重量都係kriss嬴晒!
鵰。豹。狸。獅。狒

16 12
發新話題