42 123
發新話題

[others] 問煲

問煲

小弟貪平買咗個國狗身,但入個WA煲入去短咗約一cm,有friend話係井記數,請問除了井記,派米煲係咪都係長DD呢?thanks
PS:除了二手區,井記或派米數嘅煲有冇機會有代替品

去QRF到買個尾頂裝落個Bolt到就得架啦

附件

24-12-2012 06:01

邊會短1 CM咁多呀
印象中P記都Bolt都係長半cm左右
會唔會upper receiver前面果粒膠無裝上去呀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 24-12-2012 09:38 發表
邊會短1 CM咁多呀
印象中P記都Bolt都係長半cm左右
會唔會upper receiver前面果粒膠無裝上去呀
比WA/派,井記個Bolt係足數長身DD的

諗唔到邊個WA真數身係"貪平"可以買到
Prime bolt長過WA 3mm, Ino又長過Prime 0.5mm
但如果機主話爭成10mm, 可否放張相上黎目及o下?

引用:
原帖由 RCman 於 24-12-2012 09:56 發表

比WA/派,井記個Bolt係足數長身DD的
要搵阿哥度下真數先
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 loveless 於 24-12-2012 10:04 發表
諗唔到邊個WA真數身係"貪平"可以買到
Prime bolt長過WA 3mm, Ino又長過Prime 0.5mm
但如果機主話爭成10mm, 可否放張相上黎目及o下?
係lor,
一係短成10mm 既bolt, 一係平價真數身, 呢兩樣野有相我都想見識下

引用:
原帖由 2slow 於 24-12-2012 10:22 發表

係lor,
一係短成10mm 既bolt, 一係平價真數身, 呢兩樣野有相我都想見識下
5KU 同 YZH 都出過真數身, 但以國產品牌加祖國求求其QC黎講, 唔覺佢地平

引用:
原帖由 2slow 於 24-12-2012 10:22 發表

係lor,
平價真數係咪就唔知,不過就真係10mm[img][img][/img][/img]

引用:
原帖由 siman2003 於 24-12-2012 05:57 發表
去QRF到買個尾頂裝落個Bolt到就得架啦
thanks C-hing,順便拎個身比佢

我估係5ku..MUR上身 Stag下身?

有無全相睇下呀, 5KU身真係未見過呢
我估係MUR上身加Magpul下身?

引用:
原帖由 2slow 於 24-12-2012 12:07 發表
我估係5ku因為早幾個月前EB網上做過特價, 以50美金一套賣左15套, 幾分鐘賣清光...

引用:
原帖由 loveless 於 24-12-2012 12:16 發表

我估係5ku因為早幾個月前EB網上做過特價, 以50美金一套賣左15套, 幾分鐘賣清光...
哇~ 有d咁既事
唔知5KU質數如何呢

引用:
原帖由 2slow 於 24-12-2012 12:07 發表
今晚Post

42 123
發新話題