發新話題

[others] 問煲

諗唔到邊個WA真數身係"貪平"可以買到
Prime bolt長過WA 3mm, Ino又長過Prime 0.5mm
但如果機主話爭成10mm, 可否放張相上黎目及o下?

引用:
原帖由 2slow 於 24-12-2012 10:22 發表

係lor,
一係短成10mm 既bolt, 一係平價真數身, 呢兩樣野有相我都想見識下
5KU 同 YZH 都出過真數身, 但以國產品牌加祖國求求其QC黎講, 唔覺佢地平

我估係5ku..MUR上身 Stag下身?

引用:
原帖由 2slow 於 24-12-2012 12:07 發表
有無全相睇下呀, 5KU身真係未見過呢
我估係MUR上身加Magpul下身?
我估係5ku因為早幾個月前EB網上做過特價, 以50美金一套賣左15套, 幾分鐘賣清光...

真數身有部份內件你不會輕易獨立買得到..
例如選擇鈕座, 火控撥片.
我見到你枱上的零件..似乎你尚未發現呢個平既開始, 實際上係個錢坑..

引用:
原帖由 alvin155 於 26-12-2012 17:27 發表
多謝樓上多位師兄指教,而家真係唔知係開心定閉閉翳,不過我肯定係平買貴用又一鐵証
真心話:好價賣左佢..足夠你換GP或KA
真數話就話大家都係WA系统, 實際上並不是那回事.
o岩數既導氣管, 拉捍, 加埋又幾舊.
正確既尾通又幾舊...
正確既撞針座又幾舊..

引用:
原帖由 alvin155 於 26-12-2012 19:43 發表

多謝師兄建議,不過又可賣比邊個呢?我而家揾到有個叫G&T嘅國產牌子話有比派米數嘅件,不過除咗返祖國,香港唔知有冇得入手
其實師兄你只係次序倒轉左.
如你這種的真數淨身, 通常係俾本身已經買左P/I/V記成槍既用家, 直接移植內件.

但若你要由散件開始, 在無經驗下要遂件夾遂件試, 到頭來會非常非常貴.
另一樣係市場學. WA系統真數一向想針對高階市場, 相應的組件售價也就水脹船高.
如果你想以平件為出發點, 砌出來的槍, 手感效能不會比AGM好, 但投入的錢終極埋單相信會比一支2手INO貴...

發新話題