發新話題

想做個新手中嫁新手XD

想做個新手中嫁新手XD

各位C兄你地好呀~
我就想買一枝電槍玩下~
唔知有邊一枝槍岩新手玩嫁呢!?
同我個人比較高大,所以咩槍都拎得到
最緊要係邊枝比較平同日後有得買野改槍
我心水就係M4A1 同 XM177 同 M16(唔知平唔平...同改唔改到槍)
如果上面嫁野打得唔好唔好罵我...話哂都係一個新手

回覆 #1 nelsonkwok00 的帖子

請到左邊申手指男

佢個度只係教左基本嫁野...
我都睇左3-4日LA....
長細點嫁都係要C兄去指教

回覆 #3 nelsonkwok00 的帖子

你問既野, 果邊都講左basic concept比你...

電槍枝枝差不多, 無咩新手唔新手
平唔平就自己去睇, 反正你都要落街買; 同埋平唔平好主觀, 無得講
改唔改到, 你有錢就改到

行幾次槍街先, 唔好帶錢住, 咁就會睇多好多...

引用:
原帖由 伯言 於 13-8-2007 14:20 發表
你問既野, 果邊都講左basic concept比你...

電槍枝枝差不多, 無咩新手唔新手
平唔平就自己去睇, 反正你都要落街買; 同埋平唔平好主觀, 無得講
改唔改到, 你有錢就改到

行幾次槍街先, 唔好帶錢住, 咁就會 ...
新手梗係買249 啦!! 唔夠重唔好買添啊.....俾人笑架
一個彈箱幾千發, 唔洗驚唔夠彈, 又唔洗怕人地乜槍物槍加彈壺....
直頭係新手之選!!!
去"人安" 大廈龍頭鋪仲有保養添, 只要你唔改槍!!
一枝槍解決晒所有問題.....

回覆 #5 華田 的帖子

係咪即係51呀?

引用:
原帖由 伯言 於 13-8-2007 15:23 發表
係咪即係51呀?
咩51 啊?
cs ?????

整估人啊... 買51...

總之買支馬老2去join 一面game不就行了?
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 d@2007 於 13-8-2007 15:46 發表

梗係唔係啦.....買249!!!

引用:
原帖由 d@2007 於 13-8-2007 15:46 發表

Hurricane M82A1

引用:
原帖由 華田 於 13-8-2007 15:15 發表

新手梗係買249 啦!! 唔夠重唔好買添啊.....俾人笑架
一個彈箱幾千發, 唔洗驚唔夠彈, 又唔洗怕人地乜槍物槍加彈壺....
直頭係新手之選!!!
去"人安" 大廈龍頭鋪仲有保養添, 只要你唔改槍! ...
平時就話d 新手唔該都唔講
又或者廢up先整估佢姐.
呢個 ok wor~
都算有禮貌.
做乜咁玩人

引用:
原帖由 登艇友 於 13-8-2007 16:46 發表

平時就話d 新手唔該都唔講
又或者廢up先整估佢姐.
呢個 ok wor~
都算有禮貌.
做乜咁玩人
買槍堅係無分邊枝係新手槍,其實枝枝都得,自己鐘意,大家都係比下意見姐.
唔係整古佢

引用:
原帖由 Relentless 於 13-8-2007 16:59 發表

買槍堅係無分邊枝係新手槍,其實枝枝都得,自己鐘意,大家都係比下意見姐.
唔係整古佢
我地忘了要問佢預算幾多- -

引用:
原帖由 alien 於 13-8-2007 17:24 發表

我地忘了要問佢預算幾多- -
係喎

打wargame唔同打cs啊,
會好痛嫁~

發新話題